Brokers

Brokers bieden verschillende platformen aan met functies en specialiteiten. Ook op het aspect van kosten verschillen brokers van elkaar. De ene broker kan goed bij jou passen, terwijl je buurvrouw liever via een andere broker belegt. Start eerst met brokers vergelijken. Kies er vervolgens eentje die het beste bij je past

Finst is een platform waar je kunt investeren in crypto bundels: dat zijn mandjes met verschillende cryptocurrencies. Finst is opgericht door het voormalige kernteam van DEGIRO.

bitvavo logo

Wat is Bitvavo? Een top exchange in Nederland! Bitvavo groeit hard, want zij maken crypto écht toegankelijk voor beginners.

Trade republic

Trade Republic is een online broker met als missie: het bouwen van een wereld waarin iedereen zijn rijkdom kan laten groeien via de beurs.

Logo_scalable_capital

Scalable Capital s een Europese broker die zich focust op het laagdrempelig aanbieden van beleggen voor jongeren tegen lage kosten!

DEGIRO is een populaire broker in Nederland. Niet voor niks, want ze bieden een divers aanbod aan beleggingsproducten en beurzen. Daarnaast rekenen ze ongekend lage tarieven.

investeren via Gold Republic

GoldRepublic is de enige Nederlandse partij waar je kunt handelen in fysieke edelmetalen.