Zelf je crypto beheren met Nash

In een wereld waarin we steeds meer online gaan leven, wordt controle steeds belangrijker. Denk er eens over na – we houden ervan om controle te hebben over onze keuzes, of het nu gaat om het beheren van foto’s op onze telefoons, onze voorkeuren op een streamingdienst, of ons spaargeld op de bank. Controle behouden in de financiële wereld wordt ook steeds belangrijker, vooral als het gaat om het beheren van je eigen (online) geld.

Dit is waar Nash met haar producten om de hoek komt kijken. Je kunt zelf je crypto beheren met Nash. Dat betekent dat jij de enige bent die de sleutels bewaart, de portemonnee in kan en dus de controle houdt. Wauw, vrij bijzonder voor de cryptomarkt. In dit artikel leg ik uit hoe het werkt en wat het voor jou als crypto-belegger kan betekenen!

Crypto makkelijk gemaakt!

Stel je voor dat je een kluis hebt bij een bank. Je plaatst er je waardevolle sieraden in, vertrouwend dat ze veilig zijn. Meestal zou jij de enige sleutel hebben om die kluis te openen. Stel je nu een ander scenario voor: de bank geeft je een kluis maar houdt de sleutel, zeggend dat ze hem voor je zullen openen wanneer je dat vraagt. Hoewel het misschien handig klinkt, heb je direct controle over je waardevolle spullen.

In de wereld van digitale valuta, oftewel cryptocurrencies, zijn deze ‘kluizen’ en ‘sleutels’ digitaal. De ‘sleutel’ verwijst naar een unieke code die toegang geeft tot jouw vermogen. De populaire uitspraak ‘Not your keys, not your coins’ weerspiegelt dit idee. Ervaren crypto-beleggers benoemen het belang van de controle over je eigen keys, anders dan kunnen derden zo in de portemonnee waar jij je cryptovermogen bewaard.

Cryptocurrencies Nash DeFi platform

Wat zijn de valkuilen van geen controle?

Helaas heeft de wereld van digitale valuta zijn portie schandalen wel gezien. Sommige platforms zijn gehackt, wat leidt tot verloren fondsen, terwijl anderen de activa van gebruikers hebben misbeheerd. In deze gevallen hadden gebruikers hun eigen ‘sleutels’ niet, wat leidde tot verwoestende verliezen. Het is alsof iemand de bank binnen breekt en toegang krijgt tot je kluisje, omdat de bank de enige sleutel had.

Zelf crypto beheren met Nash

Nash’s oplossing: Baas over eigen portemonnee en sleutels

Nash lost dat probleem op. Zij bieden een portemonnee met 100% zelfbewaring. Dat houdt in dat de sleutels van deze portemonnee volledig privé zijn. Alleen jij bewaard deze en daarmee ben jij dus de enige die bij de portemonnee kan. Dit is heel bijzonder, aangezien veel crypto-platformen nog altijd jouw wallet beheren. Via Nash ben jij de eigenaar van je eigen portemonnee en sleutels. Dat levert een aantal voordelen op, zoals:

  • Directe toegang: Nash zorgt ervoor dat jij direct toegang hebt tot je digitale activa. Net zoals je de sleutel van je kluis in handen hebt, zorgt Nash ervoor dat jij de enige bewaker bent van je digitale sleutel.
  • Verbeterde beveiliging: Door ervoor te zorgen dat je de controle hebt, is er een verminderd risico op grootschalige inbreuken. Het is alsof een bank voor elke klant een aparte, veilige kluis heeft in plaats van één grote kluis waar al het vermogen ligt opgeborgen.
  • Flexibiliteit en vrijheid: Door zelf je crypto te beheren met Nash, heb je controle over je eigen portemonnee en activa. Of je nu wilt handelen, vasthouden of uitgeven, Nash biedt flexibiliteit en vrijheid. De crypto-wereld is al erg complex en soms zelf een beetje ontastbaar. Bovendien staan verschillende schandalen zoals bij FTX nog vers in ons geheugen staan, waar miljarden aan crypto-waarde verloren is gegaan. Het geeft rust om te weten dat enkel jij jouw crypto kunt beheren met Nash, jij bent de baas over je sleutels.
Crypto zelf beheren met Nash afbeelding

Wat doet Nash anders?

Hoewel het concept van zelfbewaring niet helemaal nieuw is, onderscheidt Nash zich op enkele belangrijke manieren:

  • Gebruiksvriendelijk: Zelfs als je nieuw bent in de wereld van digitale valuta, is het platform van Nash met jou in gedachten ontworpen. De eenvoudige interface zorgt ervoor dat het beheren van je activa net zo simpel kan zijn als het gebruiken van je normale bank-app. Beginners weten hun weg te vinden, wat we zeker niet over elk crypto-platform kunnen zeggen. Benieuwd naar hoe het platform eruit ziet? Download de gratis app en ontdek het zelf.
  • Transparant: Nash zet zich in voor duidelijke communicatie en integriteit en biedt gebruikers gemoedsrust in een vaak complex landschap. Daarnaast is Nash geregistreerd bij de DNB. Dit geeft een goed gevoel voor Nederlanders, aangezien er vaak genoeg lugubere partijen in de crypto-markt bestaan.
  • Ondersteuning: Stap-voor-stap gidsen, middelen en een toegewijd klantenserviceteam zorgen ervoor dat je nooit in het duister tast en begeleid je bij elke stap en elke kluis heeft slechts één sleutel die door jou wordt beheerd. De Nash Wallet maakt gebruik van het zogeheten MPC-beveiligingssysteem, zodat je privésleutel nooit wordt gedeeld bij het ondertekenen van transacties.

 

Conclusie

In de evoluerende wereld van financiën biedt Nash vertrouwen, flexibiliteit, transparantie en bovenal controle. Door gebruikers de controle te geven over hun eigen activa, beschermt Nash hun financiële toekomst. Meer leren over de producten van Nash? Neem een kijkje bij de online blog van Nash, waar verschillende toepassingen op een simpele manier worden uitgelegd. 

De kern van de zaak

Nash benadrukt het belang van controle over je eigen digitale activa. Vergelijkbaar met het hebben van een sleutel tot een bankkluis, biedt Nash een crypto-portemonnee waar alleen jij de sleutels van bewaard. Veel platforms beheren de portefeuilles van hun gebruikers, maar Nash staat toe dat je je crypto’s zelf kunt beheren met Nash. In dit artikel leg ik uit hoe het werkt met veiligheid, controle en gebruiksgemak. Lees ook: Wat jij moet weten over het DeFi platform Nash

Nash

Nash revolutioneert financiën door traditioneel bankieren en cryptocurrency naadloos te verweven. Beleggers krijgen toegang tot zowel conventionele valuta als crypto op één geïntegreerd platform. Met lage kosten en een gebruiksvriendelijke infrastructuur maakt Nash de digitale financiële wereld toegankelijk en eenvoudig. Stap nu in en ervaar de toekomst van bankieren met Nash!

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.