Stappenplan: hoe start je met crypto?

Je weg vinden in de wereld van cryptocurrencies kan aanvoelen alsof je voor het eerst een drukke buitenlandse markt betreedt. Je bent enthousiast, er zijn ontelbare kraampjes om te verkennen, maar er is zo veel mogelijk dat het ook wat overweldigend aanvoelt. Zou het niet geweldig zijn als er een vriendelijke gids was die je door deze markt leidde? In de wereld van crypto, stel ik je graag voor aan deze gids: de Fiat-naar-Crypto ramp van Nash. In dit artikel leg ik uit hoe het werkt.

Waarom eenvoudig beginnen?

Stel je voor dat je naar het buitenland reist. Voordat je iets kunt kopen, moet je je eigen valuta omwisselen voor de lokale valuta. Cryptocurrencies werken op een vergelijkbare manier. In plaats van dollars voor euro’s te wisselen, wissel je bijvoorbeeld dollars voor Bitcoin of Ethereum. Omdat de cryptomarkt voor velen nog een onbekend terrein is, is het essentieel om een eenvoudige en betrouwbare plek te hebben om deze uitwisseling uit te laten voeren.

Zo start je met crypto

Nash’s Fiat-naar-Crypto ramp: een wissel booth

Okay, terug naar de functie van Nash. Wat houdt die Fiat-naar-Crypto ramp dan precies in? Dit is op zijn simpels gezegd het wisselkantoor waar je dus je ‘traditionele’ geld inwisselt voor cryptocurrencies. Het gebruiken van deze app voor dit doeleinde, is prettig om drie redenen. Deze nemen we samen door, om een completer beeld te krijgen.

  • Gebruiksvriendelijk: Nash houdt ervan om het simpel te houden. In tegenstelling tot veel crypto-partijen, word je niet ondergesneeuwd door jargon. De app en webversie zien er simpel uit, net als een online shop zoals je die gewend bent. Download de app hier en beoordeel het zelf!
  • Veiligheid boven alles: Net zoals je zou zoeken naar een betrouwbaar wisselkantoor met duidelijke tarieven en geen verborgen kosten, benadrukt Nash transparantie en veiligheid. Je kunt erop vertrouwen dat je ‘geldwissel’ in veilige handen is. De tarieven van Nash zijn uitzonderlijk laag, maximaal tot 1%. 
  • Snelle transacties: Als je je geld inwisselt bij een wisselkantoor, geeft de persoon achter de toonbank direct je buitenlandse valuta. Op dezelfde manier biedt Nash snelle transacties, zodat je je digitale munten direct kunt zien en gebruiken als je dat wilt. 
Zelf crypto beheren met Nash

Een wandeling door Nash’s digitale markt

Indien je nu denkt: ‘Dat klinkt wel goed, die ramp. ‘Hoe kan ik er mee aan de slag?’ help ik je graag op weg. Laten we eens praktisch bekijken welke stappen je moet uitvoeren om bijvoorbeeld jouw euro’s om te wisselen voor Bitcoin. 

  • Stap 1. Zoek de booth. Ga via de app of de website van Nash naar de Fiat-naar-Crypto ramp. Om je account compleet te maken, voer je je gegevens in. Daarnaast kies je een tegenrekening. Dit is de rekening waar je je geld vandaan haalt of terug op wilt storten (als je winst hebt gemaakt).
  • Stap 2. Selecteer je eigen valuta. Net zoals je bij een wisselkantoor je eigen valuta zou overhandigen, selecteer je bij het type geld: euro’s. Deze ga je wisselen naar bitcoins.
  • Stap 3. Selecteer je digitale valuta. Vervolgens kies je het type cryptocurrency dat je ervoor terug wilt ontvangen. In dit voorbeeld kiezen we dus voor bitcoin.
  • Stap 4. Geef aan hoeveel. Typ vervolgens het bedrag in dat je wilt wisselen. Controleer en bevestig je order. Nash leidt je door het proces en zorgt ervoor dat de digitale munten veilig worden overhandigd.
  • Stap 5. Ready! Je kunt nu je digitale munten zien in je Nash-account, net zoals je buitenlandse biljetten in je portemonnee zou stoppen. Wist je dat je je traditionele geld ook in hetzelfde account kunt bewaren? Lees meer over deze functie via: Digitale valuta bewaren via DeFi platform Nash.

 

Begin met Zelfvertrouwen

Door te beginnen met de Fiat-naar-Crypto ramp van Nash, wordt je reis in de digitale cryptomarkt minder intimiderend en spannender. Nash staat klaar om je te begeleiden en te assisteren. Download de app hier.

Starten met crypto

De kern van de zaak

Starten met crypto via Nash is eenvoudig. Vergelijk het met een wisselkantoor in het buitenland: in plaats van dollars voor euro’s wissel je voor Bitcoin of Ethereum. Met Nash kies je je valuta, selecteer je de gewenste cryptocurrency, en bepaal je het bedrag. Je digitale munten verschijnen daarna direct in je Nash-account. In dit artikel bespreken we hoe zo’n fiat-to-crypto ramp werkt.

Nash

Nash revolutioneert financiën door traditioneel bankieren en cryptocurrency naadloos te verweven. Beleggers krijgen toegang tot zowel conventionele valuta als crypto op één geïntegreerd platform. Met lage kosten en een gebruiksvriendelijke infrastructuur maakt Nash de digitale financiële wereld toegankelijk en eenvoudig. Stap nu in en ervaar de toekomst van bankieren met Nash!

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.