Black Friday tips van ‘GierigeGerda’

Speciaal voor BlackFriday heeft YoungTrader de eer gekregen om Minke te interviewen. Beter bekend als GierigeGerda; dé bespaarexpert van Nederland! In dit interview deelt Minke haar insider tips om jou te helpen de beste deals te scoren en vooral niet onnodig veel te betalen tijdens Black Friday!

Black Friday tip 1: Bereid je voor!

Een goede voorbereiding is het halve werk, zegt GierigeGerda. Begin met het maken van een verlanglijstje om impulsaankopen te voorkomen. Blijf ook weg van fysieke winkels om de verleiding van impulsaankopen en onrealistische verwachtingen te vermijden. Online shoppen is de sleutel, want online kan je heel makkelijk deals met elkaar vergelijken.

 

Black Friday tip 2: Huishoudelijke producten!

Waar kun je de beste deals vinden? Volgens Minke zijn huishoudelijke producten vaak beter afgeprijsd dan elektronica. Denk aan unieke aanbiedingen die je het hele jaar door niet ziet. Maar wees voorzichtig met parfum en kleding – de echte kortingen komen vaak pas na Black Friday.

Black Friday Tips

Black Friday tip 3: Gebruik online tools

Je hebt vast wel eens gehoord dat sommige partijen hun prijzen net vóór Black Friday omhoog gooien, zodat ze met Black Friday korting kunnen verlenen. Zo denk je een goede deal te scoren, maar nik is minder waar. Hoe kan je hiermee omgaan? Minke beveelt aan om prijsvergelijkingswebsites te gebruiken om het prijsverloop van producten te volgen. Websites als Tweakers.nl, Kieskeurig.nl en Brickwatch zijn geweldige bronnen. Vergeet ook niet kortingscodes te zoeken voor extra besparingen, al zijn de kortingen vaak bescheiden. Online zijn vaak veel kortingscodes te vinden!

Black Friday tip 4: Vermijd deze beginnersfouten

Black Friday kan verleidelijk zijn, maar Minke waarschuwt voor te hoge verwachtingen. Een klassieke fout is het verwachten van buitensporige kortingen, wat vaak resulteert in teleurstelling of misleidende deals. Minke’s tip? Wees realistisch en doe je huiswerk. Weet welke producten je nodig hebt en vergelijk prijzen vooraf. En vergeet niet, Black Friday draait niet alleen om elektronica of speelgoed. Er zijn ook geweldige deals voor cosmetica en persoonlijke verzorging. En zoals ik al zei: vooral de huishoudelijke producten zijn veel knallers van kortingen te vinden.

black friday deals

Black Friday tip 5: Onderscheid de koopjes van de marketing trucs

Hoe onderscheid je een echt koopje van een marketingtruc? Minke benadrukt het belang van het kennen van prijsverlopen. Het gaat er niet om hoe groot de korting is, maar om hoe laag de uiteindelijke prijs is. Een slimme shopper zijn betekent prijzen vergelijken en niet blindelings afgaan op de kortingpercentages.

Conclusie?

Black Friday kan een goudmijn zijn voor slimme shoppers, maar het vereist strategie en zelfbeheersing. Met de tips van GierigeGerda ben je goed uitgerust om de beste deals te scoren zonder in de marketingvalkuilen te trappen. Dus, bereid je voor, maak een lijst, en ga slim shoppen deze Black Friday! Wil je meer tips over geld besparen? Bestel dan het boek Haal alles uit je geld, geschreven door GierigeGerda.

De kern van de zaak

Bespaarexpert GierigeGerda deelt 5 tips voor BlackFriday. Regel de beste deals, vermijd veelgemaakte fouten en shop strategisch. Ze benadrukt voorbereiding, prijsvergelijking en het richten op huishoudelijke producten voor de beste Black Friday besparingen. Wil je meer tips over hoe je beter kunt sparen in het algemeen? Bekijk dan deze 10 slimme spaarhacks.

Leren ETF-beleggen?

Wil jij graag leren beleggen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor de cursus ‘WTF is een ETF?‘. In deze cursus leer je over de kracht van ETF-beleggen en ga je aan de slag met het samenstellen van een ETF-portfolio. Na afloop is jouw geld op een slimme wijze aan het werk gezet en heb je een financieel plan voor de toekomst. Wacht niet langer en ga aan de slag met je financiën!

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.