Binance

Hoe werkt Binance? Binance is een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges. Binance biedt de optie om te handelen in meer dan 600 crypto’s. Alle functies, de vele tools, en het enorme aantal transacties dat ondersteunt wordt op het platform maken Binance een uitgebreid platform. Echter, Binance ligt in meerdere landen onder vuur bij de Financiële toezichthouders.

Voordelen

  • Ruim aanbod
  • Veel tools beschikbaar
  • Staking mogelijk

Nadelen

  • Complexe interface
  • Regulatie niet op orde

Aanbod

Hoe werkt Binance qua aanbod? Het platform biedt meer dan 600 verschillende cryptocurrencies aan, futures en derivaten en een hoop ondersteunende tools. De keuze is dus reuze. Binance crypto bestaat uit de meest indrukwekkende altcoins wereldwijd.

Betrouwbaarheid

Hoe werkt Binance qua regulatie? Binance bewijst zich al jarenlang binnen de crypto-industrie. De enige vraagtekens die je bij de exchange kunt zetten zijn van juridische aard. Toezichthouders klagen vaak over de niet transparante structuur van Binance, die het moeilijk maakt om een centraal aanspreekpunt voor het bedrijf te vinden.

Support

Hoe werkt Binance qua support? Binance heeft op de website een support center. Je kunt hier terecht met je vragen. Heb je problemen met je account? Wil je gegevens aanpassen in je account? Of kom je ergens anders niet uit? Het antwoord staat waarschijnlijk al in het Support Center, maar je kunt de vraag ook stellen aan de Binance medewerkers.

ByBit Cryptocurrencies

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Hoeveel kost Binance?

Kosten hebben veel impact op je netto rendement, daarom wil je graag beleggen tegen zo laag mogelijke kosten. Swipe rechts om te zien wat de kosten zijn voor het handelen in de Binance crypto.

Transactiekosten

De transactiekosten van Binance zijn laag. De handelskosten bedragen 0.02% tot en met 0.10% per transactie. Verder betaalt u een bedrag van 0,50% om direct cryptocurrencies te kopen of verkopen met euro’s of dollars.

Andere kosten

Naast de transactiekosten betaal je ook nog gas fees.. Als je je crypto’s van een blockchain-netwerk wil afhalen en wil inruilen voor euro’s of dollars, dan moet je daar gas fees voor betalen. De hoogte daarvan hangt af van het blockchain-netwerk en het tijdstip.