InDelta

InDelta is een broker waar je kunt Indexbeleggen. Je investeert dan dus niet in één aandeel, maar in een mandje met verschillende aandelen. Deze manier van beleggen brengt minder risico met zich mee dan direct investeren in aandelen.

Voordelen

  • Specialist voor Indexbeleggen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Keuze tussen verschillende profielen
  • Geen transactiekosten

Nadelen

  • Hoge service- en beheerkosten
  • Weinig beleggingsvormen

Profielkeuzes

Bij InDelta heb je de keuze tussen 3 profielen: defensief, neutraal en offensief. Deze profielen bestaan uit zeven indexfondsen, die verschillen o.b.v. het risicoprofiel. Zo bevat een defensief portfolio veel obligatiefondsen, terwijl een offensief fonds meer aandelen bevat.

Andere rekeningen

Naast indexbeleggen bij InDelta kan je ook voor andere vormen van beleggen terecht bij InDelta. Zo kan je bij deze broker ook beheerd beleggen, een kinderrekening openen en zakelijk beleggen.

Gebruiksvriendelijk

De webomgeving van InDelta is gebruiksvriendelijk. Het design is eenvoudig, en dus goed te volgen voor beginners. InDelta rekent geen minimum inleg, waardoor je al met een paar euro’sl van start kunt gaan. Ideaal voor de jonge belegger met een studentikoze spaarrekening.

beleggen_InDelta

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Hoeveel kost InDelta beleggen?

Kosten hebben impact op je netto rendement, daarom wil je graag beleggen tegen zo laag mogelijke kosten. Swipe rechts om te zien wat de kosten zijn van InDelta beleggen.

Service- en fondskosten

InDelta rekent 2 type kosten: beheerkosten en fondskosten. Het levert een kostenplaatje op van 0.57%, wat een goede prijs is. De beheerkosten van 0.57% worden dagelijks verrekend in de koers van de indexfondsen. En hoe zit het dan met de transactiekosten? Die betaal je niet bij InDelta. Is dat even fijn!