Cursus: BeleggersAcademy

Leren beleggen met vertrouwen. Dat is de slogan die je op de homepagina leest van de BeleggersAcademy. Het aanbod van cursussen is enorm bij de BeleggersAcademy. Zo kan je er als beginner terecht, maar ook als professional. Het bijzondere aan de BeleggersAcademy is dat de cursussen zijn gecreeërd door experts. Je leert dus beleggen van een professional.

Wil je meer leren over dividend beleggen? Of is traden meer iets voor jou? Wil je meer leren over investeren in cryptocurrencies? Of ben je op zoek naar meer uitdaging waardoor handelen in opties je wel wat lijkt? Je hoort het al. Bij de BeleggersAcademy kan je terecht.

Het traject verschilt per cursus, maar over het algemeen bestaan de meeste cursussen tussen de 6 en 8 modules. Elke module heeft ongeveer een uur aan les materiaal en deze kan je terugkijken wanneer je maar wilt. De prijzen verschillen tussen de € 200,- en € 800,-. Het is maar net hoe uitgebreid de cursus is die je kiest!

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.