bybit

Cursus: Kennisbank ByBit

ByBit is een crypto-platform waar je kan handelen in cryptocurrencies. Het platform biedt veel tools, waardoor het platform veel door ervaren handelaren wordt gebruikt. Maar wist je dat ByBit ook een geweldig leerplatform aanbiedt? Gratis en voor niets!

ByBit Learn leert je de fundamentals van crypto begrijpen. ByBit Learn biedt een ruim aanbod van artikelen aan, die uitleggen hoe handelen in cryptocurrencies werkt. Van beginner tot professional. Ideaal om als jonge belegger – gratis – meer te leren over crypto!

Als je op de homepagina van ByBit Learn komt, zie je 4 categorieën waar je uit kunt kiezen: 1) Ontdek altcoins, 2) Leer over Bitcoin, 3) Leer meer over DeFi of 4) handelen in cryptocurrencies. Klik je op een van de categorieën? Dan kom je op de categoriepagina waar je blogartikelen kunt lezen over dit specifieke onderwerp. Simpel geschreven, voor iedere jonge belegger goed te volgen!

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.