FIRE Masterclass Financieel vrije vrouw

Hoe word je financieel onafhankelijk? In de FIRE masterclass van Financieel Vrije Vrouw wordt dat je haarfijn uitgelegd. Janneke van den Brink startte het platform Financieelvrijevrouw.nl. Ze was klaar met de ratrace. Samen met man Jacco, de man van Financieel Vrije Vrouw, verkocht ze hun huis in Nederland en ging ze in het buitenland rondreizen. Volledig financieel vrij aan het werk. Ze hebben meerdere stromen van passief inkomen waar ze aan verdienen.

In de FIRE Masterclass beantwoord Janneke de vraag ‘Hoe word je financieel vrij?’. In de masterclass neemt Janneke je mee in haar reis naar financiële vrijheid. Ze deelt haar kennis, netwerk en haar beleggingskeuzes, die haar hebben gebracht waar ze nu staat. In Module 1 leer je meer over FIRE, terwijl module 2 focust zich op het hebben van de juiste mindset. In module 3 deelt Janneke meer over de kracht van netwerken, besparen en verdienen en in module 4 legt ze de zeven beleggingsvormen uit waarin zij en Jacco hebben geïnvesteerd.

Hoe word je financieel vrij? Ontdek niet alles zelf, maar krijg het voorgeschoteld op een dienblad. De cursus kost normaal gesproken € 400,- maar je ontvangt de cursus tijdelijk voor een kortingsprijs van € 149,-. Wacht niet langer en start jouw reis naar financiële vrijheid. Ontsnap de ratrace!

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.