madelon vos

Cursus: Madelon Vos

Madelon Vos is de crypto-queen van Nederland, onder andere bekend door haar Youtube-kanaal en de Madelon Vos podcast. Goed om te weten dat het Madelon Vos cursus-aanbod bestaat uit verschillende cursussen, die worden aangeboden in één pakket. Deze totaaloplossing kost € 599,-, en leert je om optimaal te handelen in crypto. Het pakket bestaat uit 3 componenten.

Voordelen

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Nadelen

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

Madelon Vos Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

De instapcursus is toegankelijk voor beginners in cryptocurrencies. In zes modules leer je meer over het bitcoin netwerk, brokers, cryptocurrency-transacties, mining en het handelen in cryptocurrencies. Het is een cursus die overzicht geeft in de complexe wereld van cryptocurrencies, zodat je met een goede basis van start kunt gaan op deze markt.

Madelon Vos Cursus Technische Analyse

De andere Madelon Vos cursus is een mooie opvolger op de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus. Deze cursus heet Handelen in Crypto met behulp van Technische Analyse, waarbij Madelon je leert hoe je een chart kunt aflezen om koop- en verkoopkansen op tijd te spotten.

MoneyTalks Community lidmaatschap

In de Madelon Vos Podcast deelt Madelon haar kennis over de beurs, crypto-markt en macro-economie. We genieten met volle teugen van deze informatie, maar als je het nieuws écht op een dienblad voorgeschoteld wil krijgen dan moet je lid worden van de MoneyTalks community.

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Ben je nieuwsgierig naar het Madelon Vos Cursus traject, maar vind je het toch een beetje duur? Probeer dan eerst de gratis Madelon Vos cursus. De gratis trial dient als preview voor de volledige cursus. Zo kan je ontdekken of Madelon Vos haar cursusmatieraal iets voor je is.