Zo ontvang je de betaalkaart van Trade Republic

De betaalkaart van Trade Republic: een kaart die je in je portemonnee wil hebben, want deze kaart heeft nogal wat financiële voordelen. De kaart is ontworpen om je beleggingsreis te integreren met je dagelijkse uitgaven.

Zo verdien je 1% aan Saveback op ál je kaartbetalingen, indien je zelf al € 50 of meer per maand belegt. Bovendien kun je ervoor kiezen om je wisselgeld te investeren. Bij elke betaling wordt het bedrag afgerond naar de volgende euro, en dit extra bedrag wordt automatisch belegd in een door jou gekozen beleggingsproduct. In stap 3 leggen we uit hoe dit precies werkt en wat je nog meer met de kaart kunt!

Stap 1. Meld je eerst aan

Om je aan te melden voor de betaalkaart van Trade Republic, volg je deze stappen:

 1. Klik op deze link en download de Trade Republic app.
 2. Voer tijdens de verificatie de code YOUNGTRADER20 in om een gratis ETF ter waarde van € 20 te ontvangen.
 3. Vul je persoonlijke informatie in en voltooi het verificatieproces.
 4. Activeer je account en navigeer in de app naar Betaalkaarten.
 5. Kies ‘Aanvragen’ om op de wachtlijst gezet te worden voor de betaalkaart.

Stap 2. Kies een kaart

Er is voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen uit drie verschillende kaarten. Ze werken vrijwel hetzelfde, maar ze zien er net wat anders uit. 

 • Mirror card: Een kaart met een uniek spiegelend design, beschikbaar voor een eenmalige vergoeding van €50.
 • Classic card: Een traditioneel ontworpen kaart voor degenen die waarde hechten aan eenvoud. Je betaalt eenmalig € 5.
 • Virtual card: Perfect voor online winkelen en digitale betalingen, deze kaart is gratis en geïntegreerd in de app.
Trade Republic betaalkaart

Stap 3. Gebruik de kaart

Als je de wachtlijst hebt afgerond, dan ontvang je de kaart thuis of in je app (in het geval van de virtuele kaart). Nu is het tijd om de kaart te gaan gebruiken. Nog één keer: wat kan je allemaal met de kaart?

 • 1% Saveback. Profiteer van de 1% Saveback op transacties tot €1500 per maand, wat neerkomt op maximaal €15 Saveback per maand die automatisch wordt belegd bij Trade Republic. Je stelt zelf in de app in welk beleggingsproduct je dit wil investeren.
 • Round up. Gebruikmaken van de Round up functie, waarbij elke betaling wordt afgerond. Het verschil wordt geïnvesteerd in een beleggingsproduct naar keuze.. Gaat dit je niet snel genoeg? Dan kun je er een zogeheten hefboom opzetten. Daarbij vermenigvuldig je het bedrag aan wisselgeld met 2, 3, 5 of zelfs 10. 
 • 4% rente. Je betaalkaart is gekoppeld aan je Trade Republic rekening. Het saldo dat je hier op hebt staan, daar betaal je mee. Maar heb je even geen transacties? Dan ontvang je tussendoor gewoon 4% aan rente over dit saldo. Dit hoge percentage  van 4% rente ontvang je overigens ook als je (nog) geen kaart hebt. 
 • Wereldwijd betalen. De betaalkaart van Trade Republic is abbonementsvrij, oftewel je hebt er geen periodieke kosten aan, terwijl je wel wereldwijd met deze kaart kunt betalen. Er zijn wel kosten verbonden aan pinnen van een bedrag onder de € 100 . Dit kost je € 1. Wil je graag € 100 of meer uit de muur halen? Dan is het gratis. 
beleggen

Cadeautje: een gratis ETF t.w.v. € 20

Wil je de kaart graag aanvragen en gebruiken? Dan kan je je via deze link aanmelden om een account te openen. Als onderdeel van een samenwerking tussen Trade Republic en YoungTrader mogen wij je een gratis ETF t.w.v. € 20 cadeau geven bij jouw nieuwe rekening. Je moet je dan aanmelden via deze link en de code YOUNGTRADER20 invoeren tijdens de onboarding. Verdere instructies zie je vervolgens in de app. 

 

~ Dit artikel is geschreven in samenwerking met Trade Republic. 

Kern van het verhaal

Leer hoe je de Trade Republic betaalkaart aanvraagt om te genieten van 1% Saveback, wisselgeld investeringen, en 4% rente. Er zijn drie kaarttypen beschikbaar: Mirror, Classic en een virtuele kaart. De kaart koppelt dagelijkse uitgaven aan beleggingen, ondersteunt wereldwijde betalingen zonder abonnementskosten en biedt een gratis ETF cadeau.

Trade Republic

Trade Republic is een online broker met een missie: het bouwen van een wereld waarin iedereen zijn rijkdom kan laten groeien via de beurs. Deze bank komt uit Duitsland en staat daarom onder toezicht van de BaFin. Beleggen bij Trade Republic kenmerkt zich door lage kosten en de optie om simpel periodiek te investeren in zowel fractionele aandelen, ETF’s als obligaties.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.