Over mij

Aangenaam kennismaken

Mijn naam is Veronique Estié. Op mijn 23ste startte ik tijdens mijn opleiding Economie met beleggen. Ik vond het spannend, maar ik was open-minded en leergierig. Al gauw ontdekte ik dat leren beleggen gepaard gaat met een overload aan informatie. Startende beleggers weten vaak niet waar te beginnen. Ik was ervan overtuigd dat dit makkelijker kon. En dat deze industrie wel wat frisse energie kon gebruiken. Leren beleggen mag leuk zijn. Geen oude studieboeken, maar luchtige content waar je wat van opsteekt. Zo werd YoungTrader geboren.

Vermogensopbouw
beleggersfair

Simpel leren beleggen

YoungTrader begon als een hobby, maar groeide in een paar jaar uit tot een community van jonge beleggers. Dagelijks zet ik mij in om het leerproces naar de beurs leuker én eenvoudiger te maken. Op deze manier hoop ik jou te inspireren om aan de slag te gaan met vermogensopbouw. Het liefst al op jonge leeftijd, want tijd is je beste vriend als het om beleggen gaat!

Laat je inspireren door mijn gratis content via mijn blog en Instagram. Liever een niveautje hoger tillen? Investeer dan in één van mijn producten en ontvang waardevolle informatie en ondersteunende tools. Beleggen is voor iedereen. Als ik het kan, kan jij het ook. Wat houd je nog tegen?

Inspiration

Jongeren inspireren en motiveren om vroeg te starten met vermogensopbouw. Dat is de missie van YoungTrader. Waardevolle, leerzame informatie in een jong en hip jasje.

Coaching

Als je op jonge leeftijd start op de beurs, komen er veel vragen op je af. YoungTrader neemt je op een gestructureerde wijze mee naar de beurs. Je vindt hier antwoord op al je vragen. Voorbereiding is het halve werk!

Community

YoungTrader is een online community waar jongeren kunnen samenkomen. Wij houden ervan om kennis met elkaar te delen. Over kansen, fouten, risico’s, aandelen, fondsen, ETF’s én cryptocurrencies.

Guidance

We zijn allemaal uniek. YoungTrader biedt daarom een divers aanbod van beurscontent, zoals een boek, blog en/of podcasts over beleggen. Hier vind je de leermethode die bij jou past.

Zakelijk voorstel?

Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Heb jij een zakelijk voorstel of wil je graag samenwerken om leren beleggen leuker en toegankelijker te maken? Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op!