Black Friday Tips

Black Friday tips van ‘GierigeGerda’

Bespaarexpert Gierige Gerda deelt 5 tips voor BlackFriday. Regel de beste deals, vermijd veelgemaakte fouten en shop strategisch. Ze benadrukt voorbereiding, prijsvergelijking en het richten op huishoudelijke producten voor de beste Black Friday besparingen.

Merel Je bent het waard

In gesprek met onderhandelcoach Merel van der Wouden

Merel van der Wouden geeft in ‘Je bent het waard’ tips om sterker in je schoenen te staan, zowel op de werkvloer als in je privéleven. Een vrouwen empowerment boek voor persoonlijke groei en succes. YoungTrader vroeg aan Merel wat haar inzichten zijn op het gebied van Money Mindset en wat we van Merel kunnen leren. 

eva_de_mol_interview

Investeren met Eva de Mol

Eva de Mol is een echte powervrouw. Zij is oprichter van Capital T, een venture capital fonds dat een focus heeft op start-ups met een hoge mate van diversity en inclusion. In dit interview deelt Eva de Mol haar tips hoe je beslist of een bedrijf een juiste investering vormt.

Kelly Weekers Money Mindset

Kelly Weekers over haar Money Mindset

Kelly Weekers is succesvol ondernemer en bekend in Nederland, onder andere om de verschillende bestsellers die zij geschreven heeft. Ze is voor mij een voorbeeld op het gebied van Money Mindset. YoungTrader kreeg de eer Kelly te mogen interviewen. Wat kunnen we leren van haar positieve (money) mindset?