Boeken

Ben jij er zo een die direct ‘Beleggen voor Dummies’ bestelt? Nou, het goede nieuws, er bestaan meer leuke boeken over beleggen. Ontdek hier een lijst met boeken die je kennis over vermogensopbouw een boost geven. Maak je future self trots en start met het lezen van de beste boeken over beleggen.

Allow yourself to be a beginner

Meer boeken over beleggen…

Liever een ander boek over beleggen? YoungTrader weet wat de beste boeken over beleggen zijn, die jouw money-mindset een boost geven. Leer over investeren in aandelen, ETF’s en cryptocurrencies, maar ook over ambitie, besluitvaardigheid en mindset.

De Beleggingsillusie

De Beleggingsillusie is een must-read voor zowel de actieve als passieve belegger. Het hoort thuis in het rijtje beste boeken over beleggen.

De Intelligente Belegger

In het rijtje beste boeken over beleggen kan ‘De intelligente belegger’ niet missen. Zelfs na 70 jaar nog steeds geprezen als de bijbel die iedere belegger gelezen moet hebben.

Nice girls don’t get rich

Zonder dat je je ervan bewust bent verhinderen patronen, die je als nice girl hebt geleerd, je ervan om de sterke onafhankelijke vrouw te worden die je in je hebt. Dit boek leert vrouwen hoe ze bossy met geld omgaan.

Leren beleggen als Warren Buffett

Een boek die je leert beleggen als Warren Buffett. Een man die een van de rijksten ter wereld is geworden door verstandig te beleggen.

Beleggen voor dummies

Ja, deze hoort wel thuis in het rijtje beste boeken over beleggen. Een nieuwe editie van Beleggen voor Dummies met alle informatie die je nodig hebt om van leek naar beginner te transformeren

Review | Blondjes Beleggen Beter

Een boek over beleggen speciaal voor vrouwen. In Blondjes Beleggen Beter vertelt financieel journaliste Janneke Willemse je hoe je de eerste stappen op de beurs zet.

Blog