Bedankt!
We gaan direct aan de slag

Yes, je hebt de eerste stap naar leren beleggen gezet. Daar mag je trots op zijn. Jouw reis naar financiële vrijheid start hier. Veel succes met jouw leerproces over vermogensopbouw. You can do it!

  • Check jouw mailbox voor een bevestigingsmail
  • Lees de specificaties van jouw order in de bevestigingsmail
  • Veel succes en plezier met jouw order
  • Nog niet uitgeleerd? Ontdek meer (gratis) beurscontent via de homepagina

Bekijk mijn blogs

small cap aandelen

Wat zijn small cap aandelen?

Small cap aandelen zijn aandelen in small cap bedrijven die, zoals de naam suggereert, een small cap hebben. In dit artikel leggen we uit wat het verschil is tussen small, mid en large cap aandelen. Daarnaast kijken we naar de kansen en risico's die gepaard gaan met investeren in small cap aandelen. Als laatste zoomen we in op een aantal small cap aandelen en ETF's zodat je deze in de praktijk kunt herkennen.

international beleggen

Welke beurs kies je als een aandeel aan verschillende beurzen is genoteerd?

Veel beleggers vinden het verwarrend dat een aandeel soms aan meerdere beurzen is genoteerd. Welke beurs moet je dan kiezen? Het is wel degelijk relevant via welke beurs je een aandeel koopt, want die keuze kan veel impact hebben op de totale kosten en daarmee het rendement. In dit artikel hebben we besproken welke vragen je jezelf moet stellen bij het kiezen van de juiste beurs als je een aandeel aankoopt.

periodiek beleggen

Beleggingen die je stressniveau verlagen

Periodiek beleggen kent voor- en nadelen. In dit artikel nemen we deze met je door! De voordelen van periodiek beleggen zijn vooral gefocust op gemak, risicospreiding en voorkennis. De nadelen van periodiek beleggen zijn gerelateerd aan de kosten en het rendement. Het is belangrijk om je beleggingsstrategie af te stemmen op je persoonlijke financiële situatie.