Bedankt!
We gaan direct aan de slag

Yes, je hebt de eerste stap naar leren beleggen gezet. Daar mag je trots op zijn. Jouw reis naar financiële vrijheid start hier. Veel succes met jouw leerproces over vermogensopbouw. You can do it!

  • Check jouw mailbox voor een bevestigingsmail
  • Lees de specificaties van jouw order in de bevestigingsmail
  • Veel succes en plezier met jouw order
  • Nog niet uitgeleerd? Ontdek meer (gratis) beurscontent via de homepagina

Bekijk mijn blogs

Hoe kies je de juiste ETF?

Geld voor je laten werken in plaats van andersom, dat is natuurlijk iets wat we allemaal wel willen. De meesten denken daarbij direct aan beleggen, maar ook via je je spaargeld kan je extra verdienen. Het begint bij het verdiepen in rentepercentages. In dit artikel geven we tips hoe je je rente kunt optimaliseren. Ontvang de meeste rente via verschillende rekeningen.

4 indicatoren om bedrijven te analyseren: PE-ratio, debt/equity, cashflow, dividend

Om een volledig beeld te krijgen van de financiële gezondheid en groeipotentie van bedrijven, is het essentieel om diverse indicatoren te gebruiken bij de analyse. De PE-ratio, debt/equity ratio, cashflow en het dividend zijn slechts enkele voorbeelden van de vele indicatoren die kunnen bijdragen aan een beter inzicht in bedrijven.

Trade republic rente

Zo werkt de 3,75% rente bij Trade Republic

De ECB heeft de rente verlaagd van 4% naar 3,75%, wat directe gevolgen heeft voor klanten van Trade Republic. Vanaf 12 juni ontvangen zij 3,75% rente op niet-belegde cash. Dit is aanzienlijk hoger dan de gemiddelde rente bij traditionele banken, wat Trade Republic een aantrekkelijke keuze maakt voor sparen en beleggen.