Cryptocurrencies

Crypto! Een beleggingsproduct dat de laatste tijd steeds meer aandacht krijgt. Beleggen in cryptocurrencies is risicovol, omdat het een beleggingsproduct is dat nog maar kortgeleden is ontstaan. Toch zijn er veel investeerders die geloven in crypto beleggen. De blockchain wordt vaak vergeleken met het internet van 25 jaar geleden.

Beleggen in cryptocurrency kan door te handelen in bitcoin of altcoins via een crypto partij. Crypto-exchanges bieden enorm veel handelstools, terwijl brokers juist een eenvoudig crypto platform aanbieden om beleggen in cryptocurrency makkelijker te maken.

De markt van crypto is over het algemeen beweeglijker dan de beurs. Crypto koersen kunnen sky-high gaan, maar ook deep down-low. Sommige beleggers vinden het daarom te spannend. Als jonge belegger kun je ervoor kiezen ook te gaan beleggen in cryptocurrency, maar doe dit dan enkel met geld dat je kunt missen. Lees je daarnaast goed in, zodat je begrijpt waar je in investeert.

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Youngtrader to the rescue

Het is mijn missie om jongeren te inspireren en te motiveren om op jonge leeftijd te starten met beleggen. Leren hoe je kunt beleggen is leuk, maar iedereen is anders. Daarom biedt YoungTrader verschillende type lesmaterialen aan. Leer beleggen via mijn (gratis) blog, via mijn boek óf start mijn online cursus. Investeer in kennis en leer hoe je verstandig vermogen opbouwt voor later.

Van spaarvarken naar beurswolf

Van Spaarvarken
naar Beurswolf

Leren beleggen was nog nooit zo leuk. In Van Spaarvarken naar Beurswolf leer je in acht simpele stappen beleggen. Inclusief QR-codes en opdrachten. Al meer dan 1000 jonge beleggers gingen je voor.

cursus ETF investere

Online Cursus
‘WTF is een ETF?’

Exchange Traded Funds zijn populair onder jonge beleggers. En dat is niet voor niks. Binnenkort lanceer ik een cursus waarin ik dieper inga op de schone kunst van ETF beleggen.