Brand New Day

Beleggen bij Brand New Day kan op verschillende manieren, én tegen lage kosten. Brand New Day begrijpt dat iedere belegger met een andere doelstelling belegt. Je kunt kiezen tussen een normale beleggersrekening, een pensioen-beleggersrekening, een spaar-pensioenrekening, een kinderrekening en een ZZP-pensioenrekening.

Voordelen

  • Lage kosten
  • Ruim aanbod beleggingsvormen
  • Ondersteuning bij het beleggen

Nadelen

  • Gelimiteerd aanbod beleggingsproducten

Indexfondsen

Een groot voordeel van Brand New Day is dat er al voor onderzoek voor jou is gedaan. Als je het nog lastig vindt om te bepalen waar je in investeert, dan vormt beleggen bij Brand New Day een goede optie. Je kunt kiezen uit een aantal indexfondsen, die financiële experts Brand New Day heeft geselecteerd op basis van het verwachte rendement. Je krijgt dus een soort keuzemenu van fondsen, waar jij uit kunt kiezen waar je je geld periodiek in wilt investeren. Bekijk hier het overzicht van indexfondsen.

Risico-afbouw

Bij Brand New Day doe je standaard aan automatische risicoafbouw. Naarmate het moment dichterbij komt dat je je geld wilt opnemen, verdeelt Brand New Day je portfolio over steeds veiligere beleggingen (denk aan obligatiefondsen). Daar is over nagedacht. Als laatste worden hun fondsen ook automatisch geherbalanceerd. Op deze manier blijven risico’s beheerd. They take good care of you.

Jongeren bank

De branding van Brand New Day verdient een eigen plekje in het review. De branding scoort 5 sterren. Bij Brand New Day begrijpen ze dat beleggen en het opbouwen van vermogen hartstikke hip is. Neem een kijkje op de website en see it yourself!

Brand New Day Beleggen Pensioen

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Hoeveel kost beleggen bij Brand New Day?

Kosten hebben veel impact op je netto rendement, daarom wil je graag beleggen tegen zo laag mogelijke kosten. Swipe rechts om te zien wat de kosten zijn van beleggen bij Brand New Day. Bereken hier hoeveel je kunt verdienen met beleggen bij Brand New Day.

Transactiekosten

De transactiekosten verschillen per indexfonds waar je in belegt. De tarieven fluctueren tussen de 0,01% en 0,15%. Als je belegt in één van de modelportefeuilles van Brand New Day, betaal je gemiddeld tussen de 0,15% en 0,17% per jaar aan fondskosten.

Servicekosten

Bij Brand New Day betaal je je 0,34% over je belegde vermogen aan servicekosten per jaar. Als je de fondsen zelf uitzoekt, betaal je 0,44% per jaar aan servicekosten. Wil je weten wat beleggen bij Brand New Day jou kan opleveren? Gebruik deze tool.

Productkosten

Dit zijn de kosten die jaarlijks binnen het beleggingsfonds in rekening worden gebracht. Deze kosten betaalt u over het totale bedrag dat u in een bepaald fonds belegt. De kosten verschillen per fonds, waarbij het tarief verschilt tussen de 0,15% en 0.26%. Deze kosten worden verrekend bij aankoop van het fonds.