rentes optimaliseren

Rentes optimaliseren: zo ontvang je de meeste rente

Geld voor je laten werken in plaats van andersom, dat is natuurlijk iets wat we allemaal wel willen. De meesten denken daarbij direct aan beleggen, maar ook via je je spaargeld kan je extra verdienen. Het begint bij het verdiepen in rentepercentages. In dit artikel geven we tips hoe je je rente kunt optimaliseren. Ontvang de meeste rente via verschillende rekeningen.

lange termijn doelen

Zo stel je lange termijn doelen op

Geld voor je laten werken, in plaats van andersom, dat is natuurlijk iets wat we allemaal wel willen. Gelukkig kun je dat heel makkelijk bereiken door je te verdiepen in de rentes. In dit artikel geven we tips over hoe jij het meeste uit je vermogen kunt halen door je rente te maximaliseren.

maaltijdboxen

Uit welke maaltijdbox haal je de meeste waarde?

Je ziet continu busjes rondrijden van onder andere Hello Fresh en Green Chef. Wat maakt deze maaltijdboxen zo bijzonder en waarom zou jij er een abonnement op nemen? Je leest het allemaal in deze blog.

geld besparen boodschappen

Geld (en tijd) besparen op boodschappen? Drie handige trucjes

Tijd en geld lijken door onze vingers te glippen terwijl we steeds meer aanbiedingen en andere lekkere dingen in onze kar gooien. Gelukkig zijn er een paar slimme alternatieven, zodat je geld én tijd kunt besparen op boodschappen. In dit artikel delen we ook een aantal kortingscodes, zodat je de eerste euro's al bespaart.

huis kopen starters

Moeite met een eigen huis kopen? 5 tips voor starters.

Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen en dat geldt al helemaal als je een starter bent. Toch zijn er een aantal manieren waarop jij sneller aan een huis kunt komen. In deze blog delen wij 5 tips.

groene energie

Kosten besparen? 4x goedkope, groene energie!

Kosten besparen én goed doen voor het milieu. Het kan echt tegelijkertijd. Hoe? Door te kiezen voor goedkope, groene energie. De voordelen van de verschillende aanbieders vind je in deze blog.

rentes

5 manieren om te besparen in en rondom je huis

Nu de spaarrentes weer stijgen dient een volgend dilemma zich weer aan: ga je spenden of verder sparen? In dit artikelen bespreken we de opties je hebt en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. Zo kan je eenvoudiger beslissen wat bij jouw financiële doelen past!

spaargeld

Ontvang gegarandeerd een goede rente over je pensioen-spaargeld

Deposito pensioenrekening-sparen biedt een veilige haven voor je spaargeld, met de mogelijkheid om tegen vaste rentetarieven te groeien, ongeacht marktschommelingen. Bij Brand New Day kun je kiezen uit looptijden van 1 tot 10 jaar, met rentes variërend van 2,35% tot 3%, afhankelijk van de termijn. Met een minimale inleg van €1.000 en de optie voor meerdere deposito’s, biedt dit een flexibele en betrouwbare manier om aan je financiële toekomst te bouwen.

Trade Republic betaalkaart saveback

Beleggen terwijl je geld uitgeeft

Trade Republic introduceert een nieuwe betaalkaart, waarmee beleggers 1% saveback ontvangen op al hun uitgaven. Dat betekent dat iedere keer als jij je boodschappen afrekent, je 1% aan saveback ontvangt dat direct wordt geïnvesteerd in een beleggingsproduct naar keuze. Hoe werkt dit precies en wat zijn de voorwaarden? In dit artikel nemen we de 1% saveback voorwaarden met je door.

Inkomstenbelasting aangeven

3 budgetteringstechnieken die écht werken

Nu de spaarrentes weer stijgen dient een volgend dilemma zich weer aan: ga je spenden of verder sparen? In dit artikelen bespreken we de opties je hebt en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. Zo kan je eenvoudiger beslissen wat bij jouw financiële doelen past!

Saveback 1%

1% Saveback bij Trade Republic

Trade Republic lanceert een betaalkaart met unieke voordelen, waarvan 1% saveback op elke transactie. Deze saveback beleg je vervolgens direct in een beleggingsproduct naar keuze. In dit artikel gaan we dieper in op deze functie: wat houdt het in en wat zijn de voorwaarden?

apps om te sparen

4 handige apps om te sparen

Sommigen hebben moeite met geld opzij zetten. Gelukkig bestaan er tegenwoordig steeds meer handige apps die je kunnen helpen met geld sparen. In dit artikel bespreken we 4 handige apps je helpen met geld sparen en besparen door slim uit te geven.