Leren beleggen als Warren Buffett

Wie kent hem niet? Warren Buffett wordt door velen gezien als de beste belegger aller tijden. Door jong te beginnen met beleggen en zijn strategie van Buy&Hold aan te houden, wist Warren Buffett een van de ‘s werelds rijkste mensen te worden. Hij bezit nu een vermogen van vele tientallen miljarden dollars.

Een opmerkelijk gegeven voor iemand die zelf weinig waarde hecht aan geld, want Warren Buffett woont nog steeds in hetzelfde huis als een aantal jaren geleden en draagt geen dure merkkleding. In het boek leren beleggen als Warren Buffett leer je over zijn beleggingsstrategie. Hoe kan je deze zelf toepassen als particulier? Dat ontdek je na het lezen van dit boek.

In dit boek komen Buffett’s verrassende inzichten uitgebreid aan de orde en lees je over het belang van vroeg beginnen met beleggen. Een lange adem hebben is een must, want rendementen zijn pas écht belovend volgens Warren Buffett als je je vermogen lang in aandelen laat zitten.

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.