Overstappen van LiteBit naar Bitvavo

LiteBit, een Nederlandse crypto broker, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn activiteiten zal beëindigen. Dit is een gevolg van verschillende ontwikkelingen in de markt, toenemende concurrentie en regelgevingsdruk.

Om de overgang voor haar klanten zo soepel mogelijk te maken, biedt LiteBit hen de mogelijkheid om hun digitale activa gemakkelijk over te zetten naar Bitvavo. Deze overgang van LiteBit-klanten naar Bitvavo is al voorgelegd aan de relevante toezichthouders en zal nog worden beoordeeld door de ACM. Na goedkeuring zullen de klanten actief op de hoogte worden gehouden en volledig ondersteund worden tijdens het eventuele overstapproces.

CEO LiteBit en Bitvavo zijn het eens

Arthur van Lier, COO van LiteBit, licht toe: “Na zorgvuldig beraad en het afwegen van alle opties heeft LiteBit besloten om haar activiteiten te beëindigen en alle klanten de mogelijkheid te bieden om over te stappen naar Bitvavo, de grootste en meest gewaardeerde crypto exchange van Nederland. Bitvavo biedt een gebruiksvriendelijk platform, lage transactiekosten, solide beursfunctionaliteit en een bedrijfsvoering die voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving.”

Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo: “Het verwelkomen van de LiteBit klanten past in de groeistrategie van Bitvavo, zoals we in het verleden ook klanten van Bitzeb en Bitqist hebben mogen verwelkomen, op onze route naar Europees marktleiderschap.

Bitcoin kopen Bitvavo

Gemakkelijke overstap naar Bitvavo

Na de goedkeuring van de ACM, de Autoriteit van Consument & Markt, ontvangen LiteBit-klanten gedetailleerde instructies over hoe ze op een eenvoudige manier hun digitale activa en tegoeden kunnen overzetten naar Bitvavo. In samenwerking met LiteBit zijn de nodige processen al voorbereid en opgezet, zodat LiteBit-klanten probleemloos kunnen overstappen terwijl ze wachten op de goedkeuring van de ACM.

 

Geen overname

Ter verduidelijking: er vindt geen overname plaats van LiteBit. Na goedkeuring van de ACM hebben LiteBit-klanten de mogelijkheid om hun digitale activa en tegoeden op een eenvoudige manier over te zetten naar Bitvavo, zonder dat ze hun digitale activa hoeven te verkopen.

Natuurlijk verwelkomt Bitvavo graag zoveel mogelijk nieuwe gebruikers, naast de meer dan 1 miljoen bestaande gebruikers en de voortdurende instroom van nieuwe klanten op ons handelsplatform.

Het verwelkomen van de LiteBit klanten past in de groeistrategie van Bitvavo, zoals we in het verleden ook klanten van Bitzeb en Bitqist hebben mogen verwelkomen, op onze route naar Europees marktleiderschap.

Heb je nog geen account bij Bitvavo?

Maak gebruik van mijn link en krijg tot € 1000 aan gratis handelstegoed. Dit betekent dat je over de eerste € 1000 die je handelt geen transactiekosten hoeft te betalen. Bij Bitvavo kun je gemakkelijk en veilig beginnen met investeren in crypto, zelfs met kleine bedragen. Je kunt vanaf 5 euro investeren in crypto. Zo wordt investeren in cryptocurrencies wel heel eenvoudig! Het maakt niet uit of je een ervaren handelaar bent of net begint, Bitvavo biedt een gebruiksvriendelijk platform waar je eenvoudig verschillende cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Erg prettig dus dat LiteBit haar gebruikers aanbiedt om hun crypto over te zetten naar Bitvavo.

 

Meer tips om te starten met crypto?

Wil je graag meer leren over cryptocurrencies? Via deze tips en tricks kun je veilig en efficiënt Bitcoin kopen via je telefoon of maak gebruik van het ‘stappenplan – starten met crypto‘.

Ik wil investeren in crypto!

Koop via Bitvavo en betaal geen transactiekosten over je eerste € 1000

De kern van de zaak

Breaking news. LiteBit heeft aangegeven te stoppen met het aanbieden van hun services. De reden is dat de onrust in de markt en de huidige marktontwikkelingen het lastig maken voor het bedrijf om voort te leven. Gelukkig biedt LiteBit haar klanten een makkelijke overstapservice naar Bitvavo aan. In dit artikel bespreken we ins en outs van dit nieuws!

Bitvavo

Indien je interesse hebt om een account te openen bij Bitvavo, kan je gebruik maken van een doorlopende welkomstactie. Als je via deze link een account opent, dan hoef je over de eerste 1000 euro aan handel geen transactiekosten te betalen. Meer leren over Bitvavo? Lees mijn review of lees mijn blog ‘Hoe bescherm ik mijn crypto bij Bitvavo?’

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.