Bitvavo: het beste platform als je wilt beginnen met beleggen in crypto

Vind jij de cryptowereld razend interessant en tegelijkertijd een beetje eng? Je bent zeker niet de enige. Niet iedereen begrijpt hoe de cryptocurrency markt in elkaar zit en daar wordt gretig gebruik van gemaakt door sommige financiële instellingen. Die gebruiken hippe buzz woorden zonder hun klanten écht te informeren. Daarnaast veranderen de prijzen van crypto’s extreem snel en wordt er snel en vaak gehandeld. Niet zo gek dus als je een beetje last hebt van koudwatervrees. Het is alleen wel zonde, want investeren in crypto kan heel leuk zijn! Dus, hoe kom je van die koudwatervrees af? Wat mij betreft zijn daarvoor twee dingen belangrijk: (1) jezelf goed informeren en (2) het beste crypto platform kiezen.

Voor wat betreft het kiezen van het beste handelsplatform (of broker of crypto exchange, zoals ze ook genoemd worden) raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij Bitvavo. Zij zijn een voorbeeld van een crypto-handelsplatform dat erg populair is onder beginnende beleggers. Waarom dat zo is? Dat leg ik je hieronder verder uit. 

crypto voor beginners welkomstbonus

1. Het is een gebruiksvriendelijk platform in de Nederlandse taal

Bitvavo begrijpt dat je als beginner wat extra begeleiding nodig hebt. Daarom is hun platform (en hun mobiele app) heel fijn te gebruiken. Je kunt eenvoudig navigeren, crypto’s aan- en verkopen en je portefeuille beheren. Bovendien is het een Nederlands bedrijf, en dat betekent dat ze een vloeiend Nederlandse interface hebben. Wel zo fijn als je net begint! – Wil je mijn review leren over het crypto platform Bitvavo? Klik hier.

2. Hun klantenservice is fantastisch

Of je nu een vraag hebt over het platform, een transactie wilt annuleren of gewoon even wilt kletsen over de nieuwste cryptotrends, Bitvavo’s (Nederlandstalige) klantenservice staat voor je klaar. Daarmee voel je je een stuk minder alleen in deze – soms wat spannende – crypto-jungle.

3. Veiligheid staat voorop

Veiligheid is ontzettend belangrijk als je gaat investeren in de jonge, nog relatief onbekende crypto-markt. Bitvavo heeft dat goed begrepen en zorgt ervoor dat jouw fondsen uitstekend beveiligd zijn. Zo nemen ze uitgebreide veiligheidsmaatregelen én bieden ze Bitvavo Accountgarantie aan, waarmee je een vergoeding tot €100.000 kan krijgen als je onverhoopt je tegoed kwijtraakt.

4. Hun prijzen zijn transparant

Op de website van Bitvavo zie je precies welke kosten ze rekenen voor het gebruik van het platform. Vergelijk de kosten in de markt en je zult bovendien zien dat ze relatief lage prijzen rekenen ten opzichte van andere platformen. Wel zo fijn!

 

5. Ze bieden veel verschillende cryptocurrencies

Met Bitvavo kun je in veel verschillende cryptocurrencies investeren. Van de bekende jongens zoals Bitcoin en Ethereum tot aan opkomende altcoins, je vindt ze er allemaal. Omdat het platform zo gebruiksvriendelijk is kun je dus – ook als beginner – stapje voor stapje je eigen crypto-portfolio opbouwen en diversifiëren.

Dus, hoe maak je een account aan bij Bitvavo? Dat is heel simpel: klik op mijn partnerlink en ontvang € 10 aan crypto naar keuze. En het prettige is: je kunt al starten met investeren vanaf € 5. Zo kan je heel voorzichtig uitproberen, zonder dat je direct teveel geld investeert. En vergeet niet: een beetje spanning hoort erbij als je aan iets nieuws begint. Bitvavo is gelukkig een fijn, overzichtelijk platform dat je stapje voor stapje meeneemt in de wondere wereld van crypto. Heel veel succes en happy trading!

De kern van de zaak

Bitvavo is een populair cryptohandelplatform voor beginners, met een gebruiksvriendelijke interface in het Nederlands, uitstekende klantenservice, sterke beveiligingsmaatregelen, transparante prijzen en een breed scala aan cryptocurrencies om in te investeren. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor wie nieuw is in de cryptowereld, waardoor het een ideale keuze is om je crypto-investeringsreis te beginnen.

Bitvavo

Indien je interesse hebt om een account te openen bij Bitvavo, kan je gebruik maken van een doorlopende welkomstactie. Als je via deze link een account opent, dan hoef je over de eerste 1000 euro aan handel geen transactiekosten te betalen. Meer leren over de veiligheid bij Bitvavo? Lees mijn review of lees mijn blog ‘Hoe bescherm ik mijn crypto bij Bitvavo?’

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.