Interview met &C

Weet je wat je trade

Veronique Estié (26), oprichtster van YoungTrader, deed dat met succes. Zij investeerde in januari 2021 driehonderd euro in crypto en zag dat bedrag met ruim zestig procent stijgen. Dat beviel haar wel, en dus heeft ze sindsdien ongeveer tweeduizend euro in crypto gestopt. Dertienhonderd euro in Bitcoin, Ethereum, Chainlink en Polkadot, vier van de tien meest gevestigde munten. In dit artikel lees je een paar van haar ervaringen als beginner in cryptocurrencies.

Blindelings inzetten op de eerste en beste cryptomunt is niet de slimste zet, al kan het ook goed uitpakken. Zelf investeerde ik voornamelijk in Bitcoin, Ethereum, Chainlink en Polkadot. Andere investeringen gingen naar kleinere munten, zoals CELR en SIA.

Mijn theorie? Grote projecten als Bitcoin en Ethereum zijn al zo gevestigd, op lange termijn zullen die met ups en downs verder ontwikkelen en groeien. Kleinere onbekende munten kun je vaak kopen tegen een lager bedrag, waar je snel kan cashen als die door het dak gaan. Maar let op, ik zeg áls, want dat blijft natuurlijk een risico.”

&C ARTIKEL VERONIQUE ESTIE

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.