4 manieren waarop Finst jou helpt als startende crypto-investeerder

Wil je graag beginnen met investeren in cryptocurrency, maar heb je geen idee hoe? Neem dan eens een kijkje bij Finst: een gloednieuw platform waarmee je op een eenvoudige manier kunt starten met crypto.

Finst werd dit jaar opgericht door een team van voormalig managers van beleggingsplatform DEGIRO. Omdat de cryptomarkt voor veel mensen nog onbekend terrein is, besloten zij de uitgebreide kennis die ze bij DEGIRO hebben opgedaan te gebruiken: ze wilden in de crypto markt dezelfde lage kosten, veiligheid en tools aanbieden die inmiddels ook beschikbaar zijn in de traditionele beleggersmarkt. Dat betekent dat Finst het ideale platform voor beginnende (maar ook ervaren) crypto-beleggers is. In dit artikel geef ik je vier redenen waarom dat zo is.

1. Je spreidt je kansen door te diversifiëren

Diversifiëren (is het geen mooi woord!) betekent in beleggersland dat je je risico spreidt. Je belegt dus niet in één of een paar cryptocurrencies – met het risico dat één of meerdere crypto’s snel in waarde dalen en je een groot deel van je inbreng kwijtraakt – maar in heel veel verschillende crypto’s. Het is eigenlijk een soort indexbeleggen, maar dan voor crypto. Het klinkt misschien saaier dan ‘gokken’ op één of een paar currencies, maar het is vaak de ideale oplossing als je niet zoveel risico wilt lopen. Vooral voor mensen die willen starten met crypto, biedt Finst een gebruiksvriendelijk platform.

Finst biedt je de mogelijkheid om zogenaamde ‘crypto bundels’ te aan- en verkopen: met die bundels diversifieer je je investeringen in populaire crypto’s met één druk op de knop. 

Finst - Crypto Bundels

2. Ze rekenen lage kosten en zijn transparant

Waar je bij sommige cryptoplatforms nog wel eens tegen onverwachte kosten kunt aanlopen, hoef je je daar bij Finst geen zorgen over te maken. Je ziet duidelijk welke kosten er verbonden zijn aan je transacties. Voor wat betreft de transactiekosten zijn ze gemiddeld zelfs 82% goedkoper dan andere platforms!

3. Je vermogen wordt uitstekend beschermd

Een andere belangrijke pijler van Finst is veiligheid: ze nemen de bescherming van jouw vermogen zeer serieus. Zo zorgen ze er – door middel van vermogensscheiding – voor dat jouw geld veilig is, zelfs in het geval van een onverhoopt faillissement. Daarnaast is Finst een Nederlands bedrijf dat geregistreerd staat bij de Nederlandsche Bank, waardoor je dus niet te maken krijgt met ingewikkelde buitenlandse regelgeving. Ook werken ze samen met zorgvuldig gescreende partners, zodat jouw persoonlijke gegevens en fondsen uitstekend beschermd zijn.

4. Ze zetten innovatie in om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken

Starten met crypto blijkt nogal vaak een struikelblok. Hoe weet je nou in welke cryptomunten je wil investeren? Finst heeft daarover nagedacht en dit probleem voor je opgelost. Zoals ik hierboven al schreef kun je bij Finst investeren in Bundels: gevarieerde portefeuilles met cryptomunten. Vóór Finst op de markt kwam, bestond er namelijk nog geen slimme, makkelijke manier om investeringen in crypto te diversifiëren. Daarom besloot het Finst team het zelf te bouwen. Innovatie wordt dus altijd ingezet om het jou als crypto-belegger zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. 

Kortom, met Finst wordt de cryptowereld voor iedereen toegankelijk – of je nu een beginnende of ervaren belegger bent. Mocht je nu denken: ‘dat lijkt me wel wat!’, dan kun je Finst uitproberen via deze link. Als je ervoor kiest om je aan te melden ontvang ik een kleine commissie, jou kost het niets meer. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt!

De kern van de zaak

New platform in town! Finst helpt startende crypto-investeerders door diversificatie met cryptobundels, lage transactiekosten, uitstekende beveiliging en innovatieve tools. Toegankelijk voor zowel beginners als ervaren beleggers. In dit artikel bespreken we wat Finst te bieden heeft.

Finst

Finst is een nieuw platform dat is opgericht door voormalige managers van beleggingsplatform DEGIRO. Het biedt een eenvoudige manier om te investeren in cryptocurrency. Finst streeft ernaar om dezelfde lage kosten, veiligheid en tools aan te bieden. Wil je een account openen bij Finst? Profiteer van doorlopende welkomstvoordelen door je via link aan te melden

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.