Logo_scalable_capital

Scalable Capital

Scalable Capital is een dynamisch online beleggingsplatform dat zich toelegt op het leveren van een breed scala aan investeringsopties en kostenefficiënte structuren. Ongeacht of je een passieve of actieve belegger bent, of op zoek bent naar de hoogste rente in de markt, heeft Scalable Capital een oplossing op maat gemaakt voor jou.

Voordelen

Nadelen

  • Geen opties
  • Geen fysieke vestiging

Lage kosten voor ETF’s

Bij Scalable Capital is diversiteit en keuze van het grootste belang met meer dan 2000 ETF’s van 36 aanbieders. In samenwerking met gerenommeerde partners zoals Blackrock, DWS, Xtrackers en Invesco, heeft Scalable Capital een uitzonderlijk ruime selectie van meer dan 800 PRIME ETF’s samengesteld. PRIME ETF’s zijn vrij van orderkosten, ongeacht het prijsmodel boven de €250, wat resulteert in aanzienlijk lage kosten voor jou als belegger. De omvangrijke selectie maakt het gemakkelijker om een breed gediversifieerd en aangepast portfolio te bouwen.

Beleggingsplannen

Scalable Capital begrijpt dat regelmatig investeren de sleutel is tot succes op lange termijn. Daarom bieden ze beleggingsplannen vrij van orderkosten aan die al starten vanaf slechts €1 per maand. Dit lage instapniveau maakt het voor bijna iedereen mogelijk om te beginnen met investeren. En met toegang tot meer dan 2000 ETF’s, duizenden aandelen en fondsen, en de belangrijkste cryptocurrencies, zijn er meer dan genoeg opties om uit te kiezen. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om een spaarplan te creëren dat perfect past bij jouw financiële doelen en risicotolerantie.

Verschillende tarieven

Scalable Capital ziet in dat elke belegger uniek is en verschillende behoeften en doelen nastreeft. Het is om die reden dat beleggen bij Scalable Capital via drie verschillende account-types kan: FREE Broker, PRIME Broker en PRIME+ Broker. Elk niveau is ontworpen om te voldoen aan specifieke beleggingsstijlen en -behoeften. De kosten verschillen per account-type. Of je nu een passieve belegger bent die op zoek is naar lage kosten, een actieve belegger die behoefte heeft aan een handels-flatrate, of een rente-zoekende belegger die ook wil profiteren van hoge rentetarieven, er is een niveau dat aan je eisen voldoet.

Banner - Broker - 300x600

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Hoeveel kost beleggen bij Scalable Capital?

Kosten hebben impact op je netto rendement, daarom wil je graag beleggen tegen zo laag mogelijke kosten. Beleggen bij Scalable Capital kan via drie verschillende account-types: FREE, PRIME en PRIME+ abonnement. Ieder account-type heeft zijn eigen kostenstructuur. Swipe rechts om meer te leren over de tarieven.  

FREE broker

Dit model is perfect voor passieve of kleinere beleggers. Het kent geen maandelijkse kosten en een transactievergoeding van €0,99 per transactie. Dit omvat alle geografische gebieden, inclusief meer dan 7500 aandelen, 2000 ETF’s en 2000 fondsen. Bovendien zijn de PRIME ETF’s van Invesco, iShares & Xtrackers gratis te verhandelen en betaal je geen orderkosten voor periodieke beleggingsplannen.

PRIME BROKER

Dit model is ontworpen voor actieve beleggers. Het biedt een handels-flatrate van slechts €2,99 per maand, wat betekent dat je onbeperkt kunt handelen voor een vast bedrag per maand voor investeringen boven €250. Transacties met een ordervolume lager dan € 250,- kosten € 0,99 per order. Je beleggingsplan is ook hier gratis uit te voeren. 

PRIME+ BROKER

Voor dit model betaal je € 4,99 aan maandelijkse kosten. Je ontvangt daarvoor alle voordelen van het PRIME account, maar daar komt bovenop dat je ook nog eens 2,3% aan rente per jaar ontvangt over het cash-bedrag dat je parkeert bij Scalable Capital (tot een bedrag van € 100.000). Dit maakt het ideaal voor beleggers die niet alleen willen handelen, maar ook geïnteresseerd zijn in het genereren van passief inkomen via rente.