Slim investeren in crypto via Bundels

Ben je net begonnen of zit je eraan te denken om te investeren in crypto? Dan kan ik me voorstellen dat je op zoek bent naar een slimme én gemakkelijke manier om dat te doen. Gelukkig heeft Finst, een Nederlandse crypto-broker, zojuist een nieuw product gelanceerd dat investeren in crypto een stuk eenvoudiger en verstandiger maakt: hun zogenaamde crypto Bundels.

In dit artikel leg ik verder uit wat crypto Bundels precies zijn, hoe ze jouw leven als crypto-investeer een stuk makkelijker maken én hoe je ze kunt kopen.

Wat zijn crypto Bundels?

Laten we beginnen bij het begin: wat zijn crypto Bundels nou precies? Crypto Bundels zijn – zoals de naam al zegt – combinaties van cryptocurrencies. Als je investeert in zo’n bundel diversifieer je dus automatisch je portefeuille. Dat heeft als groot voordeel dat je je risico spreidt: je beschermt jezelf tegen marktschommelingen. Bovendien profiteer je op de lange termijn vaak meer van de groei van de verschillende cryptocurrencies.

Finst biedt verschillende bundels, bijvoorbeeld op basis van populariteit (zoals de Top 5 of de Top 10 bundel), maar ook op basis van sector (zoals de DeFi en Green Bundel).

Dus stel: je had in het verleden een Top 10 bundel gekocht. Deze bundel bevat een combinatie van de 10 meest populaire cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en andere populaire crypto’s. Je zou dan ten eerste hebben geprofiteerd van de enorme stijging van de cryptomarkt. Ten tweede had je je waarschijnlijk best relaxed gevoeld tijdens het investeren. Je stopt namelijk niet al je eieren in één mand (in tegenstelling tot wanneer je bijvoorbeeld alleen in Bitcoin had geïnvesteerd en dagelijks nagelbijtend de Bitcoin koers had gecheckt). Klinkt goed, toch?

Crypto Bundels

Hoe het selecteren van de juiste bundel jou kan helpen

Het beslissen in welke munten je investeert, vinden veel starters op de cryptomarkt maar knap lastig. Het voordeel van een crypto Bundel is dat je direct in een portefeuille investeert. Je hoeft dus geen crypto-expert te zijn. In plaats daarvan koop je de currencies die bijvoorbeeld in de top 10 staan en/of te maken hebben met een bepaald thema. Dit maakt het selectie-proces een stuk eenvoudiger!

Bovendien worden de bundels maandelijks automatisch ‘geherbalanceerd’: dat betekent dat ze worden gewogen, zodat ze in lijn blijven met jouw bundelinstellingen (zoals je gewenste risicoprofiel). Dit helpt je om je portefeuille up-to-date te houden, te profiteren van marktveranderingen en zo stapje voor stapje financieel te groeien.

Stappenplan voor het kopen van een bundel

Investeren in een crypto Bundel van Finst is heel eenvoudig:

  1. Meld je gratis aan bij Finst en open je account in slechts 5 minuten (je hoeft geen minimumbedrag in te leggen).
  2. Kies de bundel die het beste bij jouw investeringsdoelen past, bijvoorbeeld de Top 2 (je investeert dan in Bitcoin en Ethereum) of Metaverse (je investeert dan in crypto’s die zich richten op Virtual Reality).
  3. Vul het bedrag in dat je wilt investeren en klik op ‘Koop’.
  4. Gefeliciteerd! Je hebt nu geïnvesteerd in crypto! Finst zorgt automatisch voor de rest. Zo worden jouw investeringen onder andere automatisch up-to-date gehouden door de maandelijkse herbalancering.

De crypto Bundels van Finst bieden dus een slimme en toegankelijke manier voor beginnende beleggers om in cryptocurrencies te investeren. Met zo’n gediversifieerde portefeuille en de automatische herbalancering spreid je je risico’s en kun je profiteren van de groeiende crypto-markt. Klinkt goed? Bekijk dan de website van Finst voor meer informatie en om één of meerdere Bundels aan te schaffen. Happy trading!

De kern van de zaak

Ontdek hoe je slimmer in crypto kunt investeren met Finst’s crypto Bundels. Diversifieer je portefeuille, bescherm jezelf tegen marktschommelingen en profiteer van groeiende cryptocurrencies. Start nu bij Finst en koop je ideale bundel voor een verstandige en eenvoudige investering.

Finst

Finst is een nieuw platform dat is opgericht door voormalige managers van beleggingsplatform DEGIRO. Het biedt een eenvoudige manier om te investeren in cryptocurrency. Finst streeft ernaar om dezelfde lage kosten, veiligheid en tools aan te bieden. Wil je een account openen bij Finst? Handel tot € 5000 zonder transactiekosten. Meld je dan aan via deze link.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.