Als kleine belegger investeren in luxe | Timeless Investments

In de hedendaagse financiële wereld zoeken investeerders steeds vaker naar alternatieve manieren om hun geld te laten groeien. Ver weg van de traditionele aandelen en obligaties, is er een nieuwe trend die de aandacht trekt: het investeren in luxe goederen. Deze markt, ooit gereserveerd voor de elite, wordt nu toegankelijk voor een breder publiek dankzij de innovatie van fractional ownership. Of het nu gaat om kunst, vintage auto’s, luxe horloges of zeldzame whisky’s, luxe investeringen bieden een unieke combinatie van plezier en potentieel winstgevend rendement.

Hoe werkt het platform?

Laten we zeggen dat je interesse hebt in die ene speciale fles whisky. Niet zomaar een fles, maar eentje die de potentie heeft om in waarde te stijgen. Met een investering van slechts 50 euro via Timeless Investments, koop je een deeltje van deze fles en word je mede-eigenaar. Het platform maakt het gemakkelijk om je investering te volgen en te zien hoe deze in waarde groeit, vergelijkbaar als de app van je broker.

Timeless Investments

Stap 1. Maak een account aan

 • Download de app: Download de app via mijn partnerlink en ontvang je eerste € 10 van ons cadeau!
 • Maak een account aan: Open de app en volg de instructies om een nieuw account aan te maken. Dit kan het invoeren van je basisinformatie, zoals je naam, e-mailadres, en een wachtwoord omvatten.
 • Verifieer je identiteit: Veel investeringsapps vereisen een vorm van identiteitsverificatie om te voldoen aan regelgeving. Dit kan het uploaden van een ID-bewijs of paspoort inhouden.

 

Stap 2. Geld storten

 • Voeg geld toe aan je account: Zoek de optie om geld te storten of een saldo toe te voegen in de app. Je kunt dit meestal doen via bankoverschrijving, creditcard, of soms zelfs via e-wallets.
 • Stort 50 euro (of meer): Beslis hoeveel geld je wilt investeren. Voor dit voorbeeld storten we 50 euro, maar zorg ervoor dat je rekening houdt met eventuele minimumstortingen of transactiekosten.

 

Stap 3. Koop een fractie

 • Blader door de investeringsopties: De app biedt waarschijnlijk een lijst of een marktplaats waar je verschillende luxegoederen kunt bekijken waarin je kunt investeren. Dit kunnen kunst, zeldzame whisky’s, horloges, en meer zijn.
 • Kies een investering: Zoek een item dat je aanspreekt en waarvan je denkt dat het in waarde zal stijgen. Voor dit voorbeeld zoeken we een zeldzame whisky.
 • Investeer 50 euro: Wanneer je het item hebt gevonden, kies je voor de optie om te investeren en voer je het bedrag van 50 euro in. Bevestig je aankoop.
Investeren in luxe

Stap 4. Volg je investering

 • Houd je investering in de gaten: De app biedt tools om de waarde van je investering en de markttrends te volgen. Maak gebruik van deze tools om geïnformeerd te blijven.

 

Stap 5. Verhandel of verkoop je factie

 • Beslis wanneer je wilt verkopen: Na enige tijd, als je denkt dat het een goed moment is om te verkopen (bijvoorbeeld als de waarde van je fractie is gestegen), ga je naar het gedeelte van de app waar je je investeringen kunt beheren.
 • Verkoop je fractie: Selecteer de investering die je wilt verkopen en kies de optie om te verkopen. Je kunt ervoor kiezen om je hele fractie of een deel ervan te verkopen, afhankelijk van de app.
 • Ontvang je geld: Na de verkoop wordt het geld toegevoegd aan je saldo in de app. Je kunt ervoor kiezen om het geld opnieuw te investeren of om het op te nemen naar je bankrekening.

 

Stap 6. Geld opnemen

 • Geld opnemen: Als je besluit je geld op te nemen, zoek dan de optie in de app om geld op te nemen en volg de instructies om het geld over te maken naar je gekoppelde bankrekening.

Deze markt, ooit gereserveerd voor de elite, wordt nu toegankelijk voor een breder publiek dankzij de innovatie van fractioneel eigendom.

Ben je niet bekend met investeren in luxe-activa?

Dat is niet zo gek. Het zijn vaak rijke kakkers of frapante verzamelaars die in specifieke luxe items investeren. Toch kan deze markt wel interessant zijn, omdat sommige rendementen er niet om liegen. Timeless Investments biedt niet alleen de mogelijkheid tot investeren in luxe aan. Nee, ze willen ook graag hun klanten bijstaan in het leren over investeren in deze sector.

Via hun kennisbank vind je uitgebreide details over elk aangeboden product, waardoor investeerders zich kunnen verdiepen voordat ze besluiten te investeren. Dit is cruciaal, aangezien investeren altijd risico’s met zich meebrengt en overhaaste beslissingen vermeden moeten worden.

Krijg € 10 van ons cadeau

Wil je het platform van Timeless Investments graag uitproberen? Neem een kijkje op het platform om te zien in welke producten je allemaal kunt investeren. Download de app en krijg je eerste € 10 van ons cadeau! Wees je er wel van bewust: beleggen kent risico’s.

– Dit artikel is geschreven in samenwerking met Timeless Investments.

De kern van de zaak

Timeless Investments biedt toegang en educatie voor investeringen in luxe goederen. Hun platform verlaagt de instapdrempel voor nieuwkomers en verrijkt de kennis van ervaren investeerders door een kennisbank. Dit initiatief bevordert weloverwogen beslissingen in een niche markt van kunst en zeldzame horloges, waardoor de markt toegankelijker en minder intimiderend wordt.

Timeless Investments

Op het platform van Timeless Investments kan je vanaf € 50 investeren in luxeproducten. De experts van Timeless Investments tonen iedere donderdag welke nieuwe producten zij hebben aangeschaft. Lees je in en beslis of je mee doet met een investeringsronde door fracties van € 50 te kopen. Download de app en ontdek in welke luxeproducten je kunt investeren. Let op: beleggen kent risico’s en je belegt buiten AFM toezicht.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.