Dubbel korting klappen met WoolSocks & Amazon Prime | Hoe werkt het?

Heb je er ooit over nagedacht dat kleine besparingen op termijn grote resultaten kunnen opleveren? Een paar centen korting op je aankoop nu, lijken misschien niet zoveel. Als je nagaat dat je dit geld kunt beleggen met kans op rendement in de toekomst, kunnen die paar centen aan spaargeld al gauw meer impact hebben dan je denkt.

Wil je op een gemakkelijke manier geld besparen? Dan laat ik je graag kennismaken met de cashback-app WoolSocks. Via deze app krijg je cashbacks op je aankopen bij aangesloten partners. En het wordt nog beter: Amazon is één van die partners. Op 11 en 12 juli vinden de Amazon Prime Days plaats. Tijdens deze dagen vang je extra veel korting op producten en WoolSocks doet daar nog eens tot 14% aan cashback bovenop. Dubbel korting klappen met WoolSocks en Amazon Prime! In dit artikel leg ik uit hoe het werkt.

Stel je voor dat je die ene gadget wilt kopen die al een tijdje op je verlanglijstje staat. Normaal gesproken zou je gewoon naar Amazon gaan en het product tegen de reguliere prijs kopen. Maar met Woolsocks kun je nog veel meer besparen. Stel, je wil een product kopen dat door de Amazon Prime Days € 100 kost i.p.v. € 125. Lekker zo’n korting, maar als je via de WoolSocks-app deze aankoopt doet bij Amazon – dan krijg je daar nog eens tot 14 % aan cashback bovenop (afhankelijk van het artikel). Dat kan dus zo nog eens €14 extra korting zijn. In totaal bespaar je dan € 39. De moeite waard – if you ask me!

prime days Amazon

Hoe kun je geld besparen via WoolSocks?

De Woolsocks-app is ontworpen om jou te helpen geld te besparen zonder dat het veel tijd en moeite kost. Het biedt verschillende functies waarmee je kunt profiteren van cashback en geweldige deals. Hier zijn vier manieren hoe je via WoolSocks geld bespaart.

  1. Cashback op je boodschappen: Met Woolsocks kun je tot 100% terugkrijgen op geselecteerde producten die je in de supermarkt koopt. Het enige wat je hoeft te doen is het juiste item kopen bij een deelnemende supermarkt, je bon in de app scannen en je cashback ontvangen.
  2. Online cashback-aanbiedingen: Via de Woolsocks-app kun je bij meer dan 35.000 online winkels shoppen en automatisch cashback ontvangen op het totaalbedrag van je aankopen. Het percentage cashback varieert per winkel.
  3. Auto-rewards Als je je bankrekening koppelt aan de Woolsocs-app en daarmee je data deelt, ontvang je automatisch cashback op het totaalbedrag dat je uitgeeft bij aangesloten winkels. Je hoeft hier niets voor te doen, het gebeurt automatisch en wordt toegevoegd aan je cashback-sok na elke transactie. Met andere woorden: jij shopt gewoon zoals je altijd hebt gedaan. In het geval een van de winkels waar je hebt geshopt partner is van WoolSocks, dan herkent de app jouw transactie en ontvang je het bijbehorende cashback-bedrag automatisch in je account.
  4. Cashback op cadeaubonnen: Met Woolsocks kun je cadeaubonnen kopen met cashback. Hiermee kun je tot 15% besparen bij meer dan 100 erkende winkels, zowel online als in fysieke winkels. Je rekent dan af met de cadeaubon die je via WoolSocks ontvangen hebt. Als dit een korting tot 15% kan opleveren, dan is dit een kleine moeite! Bovendien kun je met deze functie de betaling tot 30 dagen uitstellen.

De Amazon Prime Days

Tijdens Amazon Prime Days biedt Woolsocks een fantastische kans om nog meer geld te besparen. Naast de deals die je al op Amazon kunt vinden, kun je ook profiteren van de exclusieve cashback-aanbieding van Woolsocks. Dat betekent dat je niet alleen kunt genieten van geweldige kortingen, maar ook tot 14% cashback kunt ontvangen op je aankopen. Dit geldt voor alle deals die je tijdens de Prime Days vindt. Het is een geweldige manier om extra te besparen en nog meer waarde uit je aankopen te halen.

amazon prime days

Kleine besparingen kunnen op de lange termijn grote resultaten opleveren. De WoolSocks-app maakt dat sparen een stuk makkelijker voor je.

Sla je slag bij de Amazon Prima Days!

Wil jij ook profiteren van deze geweldige mogelijkheid om geld te besparen tijdens Amazon Prime Days (en daarna?) Download dan nu de Woolsocks-app en maak een account aan. Overigens gaat jouw cashback korting verder dan enkel Amazon, je profiteert ook van cashback-deals bij talloze andere winkels. Wil je weten welke specifieke cashback-percentages gelden voor de Amazon Prime deal? Lees dan dit artikel.

Amazon prime days WoolSocks

Dubbel korting klappen!

Kleine besparingen kunnen op de lange termijn grote resultaten opleveren. De WoolSocks-app maakt dat sparen een stuk makkelijker voor je. Shop via de app en ontvang je cashbacks terug. Op 11 en 12  juli is het al helemaal een groot feest, want dan is het dus dubbel korting klappen als je gebruik maak van de Amazon Prime Days via de WoolSocks-app. Het enige wat je hoeft te doen, is de app downloaden, een account aanmaken, naar de Amazon Prime omgeving gaan en je cookies accepteren (zodat de app je aankoop kan volgen). Shop bij Amazon via Woolsocks en ontdek hoe je meer controle over je financiën kunt krijgen en geld kunt besparen voor je toekomstige doelen. • Dit artikel is geschreven in samenwerking met WoolSocks.

WoolSocks & Amazon deal

Shop nu via de WoolSocks-app bij Amazon tijdens de Amazon Prime Days en ontvang bovenop je Amazon-korting nog eens tot 14% cashback.

De kern van de zaak

Wie het kleine niet eert! Precies, door te letten op de kleintjes kun je op de lange termijn al veel geld besparen. De cashback-app WoolSocks helpt je daar graag bij. In dit artikel bekijken we hoe je geld via WoolSocks kunt besparen, hoeveel geld je via de Amazon Prime Days actie kunt terugkrijgen en aan welke voorwaarden je moet voldoen om ervoor te zorgen dat je transactie geld oplevert.

WoolSocks

WoolSocks is een Europese cashback-app die helpt om meer uit je geld te halen. Met de app kun je profiteren van cashback-aanbiedingen bij supermarkten, online winkels en meer dan 100 erkende winkels. Daarnaast biedt WoolSocks cashback op cadeaubonnen aan, inzicht in je financiën en de mogelijkheid om abonnementen eenvoudig te annuleren indien je je bankrekening koppelt. Door gebruik te maken van WoolSocks wordt geld besparen op hun dagelijkse uitgaven super easy. Meer informatie lees je hier.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.