Hoe verdien ik extra geld om te beleggen?

We zouden het liefst een geldboom in de tuin hebben staan, maar too bad – geld groeit niet aan een boom. Er zijn wel veel andere opties om je vermogen sneller te laten groeien! Als je salaris niet toereikend is om te sparen én te beleggen, is het een leuk idee om een Side Hustle te starten: een activiteit naast je vaste baan, waarmee je geld verdient. Er bestaan veel type side hustles: een insta-business, Uber, Airbnb, een e-book schrijven of een youtube kanaal starten.. You name it!

YoungTrader was een lange tijd mijn side hustle. Ik vind het super leuk om in mijn vrije tijd meer te leren over beleggen, een Instagram business te bouwen, na te denken over een strategie en marketing. Toen het zo goed ging, besloot ik full-time te gaan werken voor YoungTrader. Ik hoop je met dit verhaal te kunnen inspireren om je droom achterna te gaan. Of in iedergeval een eerste stap te zetten. Je kunt vanzelf ontdekken hoe het uitpakt, toch?

Opbrengsten beleggen

Het geld dat je verdient met je side hustle kun je deels beleggen. Op die manier ontvang je straks drie inkomsten: je salaris, de opbrengsten van je side hustle en het rendement van je beleggingen. Financieel onafhankelijk! Staar niet blind op het ‘volgen van je passie’. Begin gewoon iets en kijk hoe het uitpakt! Meer inspiratie voor het beginnen van een side hustle? Neem een kijkje op www.thesidehustle.nl

Indexbeleggen

Een veilige manier voor beginners is indexbeleggen. Met indexbeleggen investeer je je geld in een mandje vol aandelen, waardoor het direct enorm wordt verspreid. Bij Binck Fundcoach kan je een rekening openen waar je automatisch kunt instellen dat je maandelijks een bedrag investeert in een indexfonds. Een kwestie dus van één keer je instellingen in orde maken en de rest gebeurd vanzelf. Meer weten? Klik op de onderstaande banner.

YoungTrader was een lange tijd mijn side hustle.

De kern van de zaak

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Zo zijn er ook meerdere manieren om geld te verdienen. Naast het salaris dat je verdient bij je huidige baan, kan je ook geld verdienen door middel van passief inkomen. Denk daarbij aan het beleggen van je geld, een side hustle starten of investeren in cryptocurrencies.

Beleggen bij DEGIRO

Ben je geïnteresseerd om ook te starten met beleggen, maar heb je nog geen account? Een populair platform onder jongeren is het beleggersplatform van DEGIRO. Als je via deze link een account opent bij DEGIRO, krijg je € 100 aan gratis transactietegoed. Liever eerst een review lezen over deze broker? Klik dan hier!

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.