Bedankt voor je vraag!

We hebben je vraag in onze mailbox ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug. Wil je alvast aan de slag met informatie over beleggen? Neem een kijkje op de homepagina, daar ontdek je mijn Instagram, blog en online academy.

Bekijk mijn blogs

beleggen in goud

Beleggen in goud | De rol van goud door de jaren heen

Goud is niet alleen van fascinerende historische waarde en betekenis, maar het heeft ook bewezen een aangename investering te kunnen zijn. Door het vermogen om inflatie te weerstaan, stabiliteit te bieden in turbulente tijden en de mogelijkheid om je beleggingsportefeuille te diversifiëren, kan goud een waardevolle toevoeging zijn aan je financiële strategie. In dit artikel nemen we een kijkje terug in de tijd om de verschillende maatschappelijke rollen van goud (als investeringsmiddel) te bespreken.

hoe ik startte met investeren in goud

Hoe ik startte met investeren in goud

Ik investeer al meer dan een half jaar in fysiek goud. In dit artikel beschrijf ik hoe ik startte met investeren in goud en welke stappen ik heb genomen om mijn kennis en begrip van deze markt te vergroten. Mijn conclusie is dat investeren in fysiek goud makkelijker is dan de meeste denken. Overigens is het handig om je kennis te vergroten voordat je start met investeren in goud

investeren in fysiek goud

Waarom fysiek goud waardevol blijft

Dit artikel onderzoekt de rol van fysiek goud in een digitale wereld en benadrukt de voordelen ervan, waaronder veiligheid, bescherming tegen inflatie, diversificatie van de portefeuille en emotionele waarde. Het laat lezers kennismaken met de mogelijkheid om te investeren in fysiek goud via GoldRepublic.