Bedankt voor je aanmelding

We zijn verheugd om je te voorzien van waardevolle informatie en tips die je kunnen helpen bij het navigeren door de wereld van het handelen en investeren. Bij YoungTrader geloven we in het delen van kennis en het stimuleren van financiële educatie, vooral onder jonge mensen zoals jij. Onze nieuwsbrief wordt twee keer per maand verzonden en biedt een schat aan informatie over verschillende aspecten van de financiële markten.

Bekijk mijn blogs

Cursus beleggen

Waar moet je op letten bij het kopen van een cursus beleggen?

Als je overweegt om een beleggingscursus te volgen, kan dat echt een gamechanger zijn voor je financiële kennis en vaardigheden op de lange termijn. Met zo'n cursus kun je niet alleen de basis van beleggen onder de knie krijgen, maar ook wat geavanceerdere trucjes leren die je helpen je financiële doelen te bereiken. Het is gewoon belangrijk om een cursus te kiezen die past bij wat jij wilt leren en hoe jij het beste leert. Zo'n cursus kan je echt een flinke boost geven in je financiële kennis en vaardigheden.

Training beleggen

Zoek je een training in beleggen? Ontdek deze cursus!

Of je nu een beginnende of ervaren belegger bent, we zijn nooit uitgeleerd. De cursus WTF is een ETF? introduceert je op een toegankelijke wijze in de wereld van Exchange-Traded Funds (ETF's), terwijl het boek je meeneemt op een uitgebreide reis van sparen naar succesvol beleggen. Samen vormen ze de perfecte toolkit om je beleggingskennis te vergroten, praktische strategieën te leren en met vertrouwen je weg naar financiële vrijheid te navigeren.

Eerste aandeel kopen

Je eerste aandeel kopen in 5 stappen

Het avontuur van beleggen begint met het zetten van die eerste stap, maar het is essentieel om te onthouden dat kennis macht is in de wereld van de aandelenmarkt. Voordat je je eerste aandeel koopt, neem de tijd om de markttrends te begrijpen, bedrijfsrapporten door te nemen en financiële nieuwsbronnen te raadplegen. Deze voorbereiding zal je niet alleen helpen om een weloverwogen beslissing te maken, maar het zal je ook een gevoel van zekerheid geven in een omgeving die soms onvoorspelbaar kan zijn.