Ontdek het aanbod bij Coinmerce: 350+ coins

In de snelgroeiende wereld van cryptocurrencies is het vinden van een platform dat veilig en betrouwbaar is, essentieel voor handelaren. Het platform Coinmerce werd opgericht in 2017 en onderscheidt zich door het aanbieden van meer dan 350 verschillende coins. Dit is het meest uitgebreide aanbod in Nederland! Het aanbod aan cryptocurrencies is een drijfveer voor veel handelaren om te kiezen voor een platform. In dit artikel gaan we dieper in op de handelopties bij Coinmerce. Disclaimer: Let op, handelen in cryptocurrencies gaat gepaard met risico’s.

Een niche coin? Bij Coinmerce kan je terecht

Het komt vaak voor onder handelaren: je vangt op dat er een nieuwe coin X is, waarvan wordt gespeculeerd dat deze over de kop zal gaan. Of dit uitkomt, moet nog blijken, maar als handelaar wil je op zijn minst de mogelijkheid hebben om in zo’n coin te investeren. Helaas zijn veel platformen vrij gelimiteerd in hun aanbod. Als een platform jouw coin (nog) niet aanbiedt, dan moet je deze eerst aanvragen. Vaak duurt dit lang, of wordt de altcoin überhaupt nooit aangeboden. Dit is vervelend voor ambitieuze handelaren, die snel willen schakelen.

 

Het aanbod bij Coinmerce: 350+ coins

Bij Coinmerce is dat anders: dit platform streeft ernaar een zo groot en divers mogelijk aanbod te bieden. Met meer dan 350 coins biedt Coinmerce toegang tot een reeks van zowel de bekendste als niche cryptocurrencies. Of je nu interesse hebt in gevestigde namen zoals Bitcoin en Ethereum, of nieuwsgierig bent naar coins die nog niet bekend zijn bij het grote publiek, Coinmerce biedt ze hoogstwaarschijnlijk al aan op hun platform, voordat jij ervan op de hoogte was.

aanbod bij Coinmerce: 350+ coins

Waarom wil je een groot aanbod?

De cryptomarkt ontwikkelt zich razendsnel. Er bestaan veel alt-coins, die extreem volatiel zijn. Natuurlijk, dat kent risico’s, maar er zijn handelaren die ‘er vroeg bij willen zijn’. Oftewel, die geloven in de toekomst van zo’n coin en erin willen handelen voordat de coin bekend wordt bij het grote publiek. Toegang hebben tot zoveel verschillende coins op één platform, is dus erg voordelig. Bovendien kun je via het platform van Coinmerce ook makkelijk cryptocurrencies met elkaar ruilen. Zo kan je snel anticiperen op de markt.

10 euro crypto cadeau

Wil je het platform van Coinmerce zelf beoordelen? Dan kan je een account aanmaken via deze link en ontvang je ook nog eens € 10 aan crypto cadeau. Op die manier heb je je eerste crypto’s snel verdiend, maar kan je ook rustig beoordelen hoe gebruiksvriendelijk het platform is. Het kiezen van een simpel handelsplatform in crypto is belangrijk, omdat de cryptomarkt op zichzelf al complex genoeg is. 

Coinmerce Dollar Cost Averaging

Kan ik geld verdienen met Bitcoin of Alt-coins?

Er kan zeker geld verdiend worden met Bitcoin of Alt-coins. Maak gebruik van de volatiliteit, koop coins laag in en verkoop ze hoog. Wees je er wel van bewust dat dit risicovol is, omdat je speculeert wat de koersen in de toekomst gaan doen. Een ander optie is dat je gaat handelen. Het aanbod van Coinmerce telt 350+ coins, dus er zijn gigantisch veel mogelijkheden voor handel. Het verschil tussen handel en investeren, is dat je bij handelen niet coins koopt met euro’s, maar dat je andere coins ervoor inruilt. Vind je dit lastig of heb je weinig verstand van handelen en/of investeren in crypto? Dan kun je ervoor kiezen om via de Dollar Cost Average-strategie te beleggen in cryptocurrencies of te verdienen met je crypto via Earning/Staking.

– Dit artikel is geschreven in samenwerking met Coinmerce. 

De kern van de zaak

Coinmerce kenmerkt zich met een aanbod van 350+ cryptocurrencies, waardoor het de voorkeursplek is voor zowel beginnende als ervaren traders in Nederland. Het platform biedt gebruiksgemak, veiligheid en de mogelijkheid om rente te verdienen door staking, ideaal voor iedereen die in crypto wil handelen. Naast handelen kan je ook aan cryptocurrencies verdienen via Earning/Staking van je coins bij Coinmerce.

Coinmerce

Het handelsplatform Coinmerce is gevestigd in Nederland. Maar, Coinmerce is niet alleen een platform: het is meer een community waar elke trader terecht kan. Met meer dan 350+ coins verhandelbaar op het platform, kun je bij Coinmerce terecht als je bepaalde niche coins zoekt. Naast het huidige aanbod, worden er wekelijks nieuwe coins aan het aanbod toegevoegd. Zo kan je bij Coinmerce terecht als je in een specifieke coin wil handelen.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.