Beheer je cryptoportfolio’s met Delta

Alles in één!

Herken je dat? Je bezit meerdere beleggersrekeningen: een aandelen portfolio en een aantal crypto portfolio’s – want tja, die had zo’n voordelig referral programma… Zo veel cryptoportfolio’s: hoe houd je je resultaten nog bij op deze manier? Delta biedt die oplossing. Delta is een van de weinige cryptoportfolio tracker apps die wellicht daadwerkelijk het succes van industrie-leider Blockfolio kan bijbenen. Gelanceerd in 2017, wist Delta binnen een jaar zijn eerste miljoen gebruikers te verdienen. En sindsdien zijn de ontwikkelaars achter het platform nieuwe functies blijven toevoegen en het volgen van iemands cryptocurrency portfolio blijven vereenvoudigen. 

Wat biedt deze app nog meer?

De meeste succesvolle crypto portfolio apps hebben een soort van niche functie die nergens anders te vinden is, en de unieke eigenschap die Delta biedt is de mogelijkheid om alle investeringen te volgen, inclusief niet-crypto speculaties, in een enkele interface. Dit is geen app om alleen de prijs van Bitcoin en Ether te volgen. Het is een app die je een duidelijk beeld geeft van je hele financiële situatie in de palm van je hand. Analyseer meerdere portfolio’s tegelijkertijd, afkomstige van verschillende brokers. Ontdek nieuwe aandelen en coins in één oogopslag en blijf op de hoogte van de laatste updates in de wereld van aandelen, indices en crypto. Via de instellingen bepaal jij welke onderwerpen je interessant vindt om te volgen.

 

Een echte must-have voor fanatieke beleggers!

De app is beschikbaar voor zowel iOs en Android. Download de app voor iOs hier en download de app voor Android hier.

portefeuilles-met-delta

Hoeveel kost het?

Een andere belangrijke feature van Delta is het grote aantal functies dat wordt ondersteund in de gratis (!) versie van de app. Terwijl je bij sommige cryptoportfolio trackers niet eens je exchange accounts kunt verbinden met je cryptoportfolio zonder een betaald abonnement, laat Delta gebruikers in de gratis versie van de app verbinden met maximaal twee verschillende exchanges en wallets. Als je besluit te upgraden naar de betaalde versie van de Delta portfolio tracker, dan kun je dingen doen zoals je account synchroniseren tussen meerdere apparaten en onbeperkte verbindingen hebben met je verschillende exchange accounts. Deze upgrade-optie is echter iets duurder dan vergelijkbare aanbiedingen op de markt.

Zo veel portfolio’s: hoe houd je je resultaten nog bij op deze manier? Delta biedt die oplossing.

Welke cryptoportfolio’s kan Delta tracken?

Delta ondersteunt meer dan 300 cryptocurrency-beurzen, maar de overgrote meerderheid daarvan kan alleen worden gebruikt voor het volgen van de prijs en niet voor meer geavanceerde functies zoals het toevoegen van een API-sleutel aan een Delta-rekening. Dit soort structuur is vrij gebruikelijk in de crypto portfolio ruimte. Hier zijn de cryptobeurzen die rechtstreeks met uw Delta-account kunnen worden verbonden om uw transacties en huidige holdings automatisch te importeren: Binance, Bit-Z, Bitfinex, Coinbase, Kraken en Yobit.

De kern van de zaak

Veel van ons beleggen in cryptocurrencies. Soms doe je dat bij meer dan één broker, omdat het aanbod in cryptomunten per exchange nogal verschilt. Het kan daardoor lastig zijn om overzicht te houden van al je cryptoportfolio’s. Delta is een app die al je portfolio’s kan koppelen, zodat jij in één oogopslag een overzicht hebt van je vermogen.

Bitvavo

Indien je interesse hebt om een account te openen bij Bitvavo, kan je gebruik maken van een doorlopende welkomstactie. Als je via deze link een account opent, dan hoef je over de eerste 1000 euro aan handel geen transactiekosten te betalen. Meer leren over Bitvavo? Lees mijn review.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.