Webinar voor beleggers

‘Meld je nu aan voor het online webinar!’ Zo’n e-mail ontvang ik maandelijks in mijn inbox van mijn broker. Ik meld me áltijd aan voor het webinar, want er worden vaak lastige, interessante onderwerpen getackeld. Zo heb ik verschillende webinars voor beleggers gevolgd. Onderwerpen die voorbij kwamen waren: ”Beleggen tijdens een crisis.’, ”Welke industrieën gaan er de komende tien jaar groeien?” en ”Hoe spot je kansen op de beurs?”. Praktische webinars over beleggen waar je echt wat aan hebt.

Twee vliegen in één klap

Ik begon altijd braaf met een notitieboekje om bij te houden wat er werd gezegd. In de praktijk bekijk ik die notities vaak niet meer terug, maar toch heb ik geen spijt van het bijwonen van de webinars. Waarom? Het houdt je scherp en up-to-date. Actualiteiten op de beurs worden besproken en jaarcijfers of andere financiële statistieken van bedrijven worden besproken. Op deze manier leer je hoe jij naar die bedrijfscijfers moet kijken én doe je inspiratie op voor potentiele belegging. Twee vliegen in één klap.

Geen online academy bij je broker?

No worries, ik ben voor je op onderzoek uitgegaan en ik heb een paar websites gevonden waar je gratis nuttige webinars kunt kijken. Druk op één van de onderstaande links en ontvang een overzicht aan gratis webinars voor beleggers.

 

De kern van de zaak

Beleggen is voor iedereen. Maar veel jonge beleggers vinden het lastig om te beslissen waar ze in moeten investeren. Een online webinar is een prettige tool om meer te leren over de basis van beleggen. In dit artikel noem ik een aantal handige sites waar jij online webinars voor beleggers kunt vinden.

Beleggen bij Brand New Day

Wil je graag starten met beleggen? Brand New Day. is een jonge bank die verschillende beleggersrekeningen aanbiedt. Ontdek welke rekening het beste bij je past. Via deze pagina ontdek je welke rendementen er zijn behaald door de fondsen van Brand New Day en wat de kosten zijn.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.