bybit broker

Bybit

Bybit is een crypto-exchange met een breed scala aan handelstools. Je kunt bij deze exchange rekenen op een top-notch veiligheid en een no-down-time inzet. Beleggen bij ByBit kenmerkt zich door de lage kosten.

Voordelen

  • Lage kosten
  • Staking mogelijk
  • Veel tools beschikbaar
  • Online academy & testomgeving

Nadelen

  • Complexe interface
  • Veel high-risk producten

ByBit coins

ByBit heeft een ruim aanbod. Naast de bekende cryptocurrencies, bieden ze ook staking, launch pools en derivaten aan. Veel complexe producten, dus let goed op dat je weet wat je doet. Gelukkig helpt ByBit je met het leerproces. Op de website ontdek je ByBit learn. Een enorm uitgebreide kennisbank, waar lastige topics in jip-en-janneke taal worden uitgelegd.

Referral programma

ByBit biedt een referral programma, dus je kan met een referral link je vrienden uitnodigen om ook te handelen via ByBit. Het referral programma van ByBit werkt als volgt: Give $20, Get $20: Refer, Earn, Repeat. Als een vriend jouw code gebruikt, ontvang jullie allebei 20 dollar op je ByBit account.

Crypto kopen met euro’s

Beleggen bij ByBit is mogelijk via meer dan 80 betaalmethodes. Ja, echt. Via deze betaalmethodes ruil je je euro’s eenvoudig in voor crypto, zoals bitcoin of de ByBit coin. Je kunt crypto kopen en laten uitcashen via iDeal.

ByBit Cryptocurrencies

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.

Hoeveel kost beleggen bij ByBit

Kosten hebben veel impact op je netto rendement, daarom wil je graag beleggen tegen zo laag mogelijke kosten. Swipe rechts om te zien wat de kosten zijn bij Bybit.

Transactiekosten

Voor het handelen rekent Bybit een maker/ontlener vergoeding. Afhankelijk van het feit of je liquiditeit toevoegt of verwijdert uit de markt. Als je crypto koopt, ontvang je een fee van 0.025% en als je crypto verkoopt dan betaal je een fee van 0.075.

Open een account en ontvang 10 USTD.