Media

De missie van YoungTrader – het inspireren, informeren en motiveren van jongeren om eerder te starten met beleggen – is niet onopgemerkt gebleven door de media. Op deze pagina vind je verschillende video’s, events, interviews en podcasts waar YoungTrader in gesprek ging over de beurs.

Nieuw

beleggen beurs &C
interview &C

Interview met &C.tv

Succesvol beleggen willen we allemaal wel, maar ja - waar te beginnen? Veronique Estié, de oprichtster van YoungTrader, deelt haar tips.

Hogeschool van Rotterdam

Hogeschool van Rotterdam

Eens in de zoveel tijd geef ik een webinar aan de studenten van de Hogeschool van Rotterdam. In dit webinar leg ik studenten uit wat beleggen inhoudt en waar je op moet letten op de beurs.

beleggersfair

Beleggersfair

In 2021 sprak YoungTrader op de Beleggersfair. In de presentatie lichtte ik toe wat de jonge belegger onderscheidt van de oude garde.

jong defensie presentatie

Jong Defensie

Een tijdje mocht ik namens YoungTrader een webinar beleggen aan JongDefensie. Samen met een spreker van ministerie van Financiën gaf ik een presentatie over de struggles die beginnende beleggers ervaren en hoe je deze kunt overwinnen.

Interviews

interview &C

Interview met &C.tv

Succesvol beleggen willen we allemaal wel, maar ja - waar te beginnen? Veronique Estié, de oprichtster van YoungTrader, deelt haar tips.

interview &C

Interview met LINDA.meiden

YoungTrader werd geïnterviewd door LINDA.Meiden. In het interview vertel ik over mijn ambitie om ‘slapend’ rijk te worden (grapje) en meer.

interview &C

Interview met de Marie-Claire

Marie-Claire interviewde mij over vermogensopbouw. Ik deel over hoe mijn passie voor de beurs steeds groter wordt en hoe ik op het idee kwam om er een boek over te schrijven: Van Spaarvarken naar Beurswolf.

Podcasts

spotify logo

Zolderbeleggers

In deze podcast bespreken we hoe je als beignner economische ontwikkelingen intepreteert en bedrijven analyseert.

spotify logo

FemaleBoss de Podcast

In deze podcast deelt Veronique wat haar grootste beleggings achievement is en hoe zij zelf met een klein budget is begonnen.

Events

Hogeschool van Rotterdam

Hogeschool van Rotterdam

Eens in de zoveel tijd geef ik een webinar aan de studenten van de Hogeschool van Rotterdam. In dit webinar leg ik studenten uit wat beleggen inhoudt en waar je op moet letten op de beurs.

beleggersfair

Beleggersfair

In 2021 sprak YoungTrader op de Beleggersfair. In de presentatie lichtte ik toe wat de jonge belegger onderscheidt van de oude garde.

jong defensie presentatie

Jong Defensie

Een tijdje mocht ik namens YoungTrader een webinar beleggen aan JongDefensie. Samen met een spreker van ministerie van Financiën gaf ik een presentatie over de struggles die beginnende beleggers ervaren en hoe je deze kunt overwinnen.

Video’s