Media

De missie van YoungTrader – het inspireren, informeren en motiveren van jongeren om eerder te starten met beleggen – is niet onopgemerkt gebleven door de media. Op deze pagina vind je verschillende video’s, events, interviews en podcasts waar YoungTrader in gesprek ging over de beurs.

Nieuw

Hogeschool van Rotterdam

Hogeschool van Rotterdam

Eens in de zoveel tijd geef ik een webinar aan de studenten van de Hogeschool van Rotterdam. In dit webinar leg ik studenten uit wat beleggen inhoudt en waar je op moet letten op de beurs.

beleggersfair

Beleggersfair

In 2021 sprak YoungTrader op de Beleggersfair. In de presentatie lichtte ik toe wat de jonge belegger onderscheidt van de oude garde.

jong defensie presentatie

Jong Defensie

Een tijdje mocht ik namens YoungTrader een webinar beleggen aan JongDefensie. Samen met een spreker van ministerie van Financiën gaf ik een presentatie over de struggles die beginnende beleggers ervaren en hoe je deze kunt overwinnen.

Valerio Goes Crypto

Valerio Goes Crypto is een korte serie waarin Valerio je meeneemt in de wereld van crypto. In deze aflevering gaat Jan Versteegh in gesprek met Veronique Estié. Hoe start je met crypto?

Interviews

interview &C

Interview met LINDA.meiden

YoungTrader werd geïnterviewd door LINDA.Meiden. In het interview vertel ik over mijn ambitie om ‘slapend’ rijk te worden (grapje) en meer.

interview &C

Interview met de Marie-Claire

Marie-Claire interviewde mij over vermogensopbouw. Ik deel over hoe mijn passie voor de beurs steeds groter wordt en hoe ik op het idee kwam om er een boek over te schrijven: Van Spaarvarken naar Beurswolf.

interview &C

Interview met &C

YoungTrader werd geïnterviewd door &C over cryptocurrencies. In het interview vertel ik in welke crypto’s ik investeer en hoe je jezelf wegwijs kunt maken op de cryptomarkt.

Podcasts

spotify logo

Beleggen voor beginners

‘Gewoon beginnen is misschien wel de beste manier om te leren’, was mijn motto toen ik startte op de beurs. Voorzichtig beginnen, met een klein bedrag. Inmiddels is het mijn baan geworden en inspireer ik via YoungTrader beginnende beleggers. In deze podcast deel ik mijn visie.

spotify logo

Zolderbeleggers

Een podcast over beleggen door drie studenten uit Utrecht. Ik was te gast in aflevering 13, waarin beleggen voor beginners het onderwerp was. Hoe interpreteer je als beginner economische ontwikkelingen en in welke beleggingsvormen investeer je?

Events

Hogeschool van Rotterdam

Hogeschool van Rotterdam

Eens in de zoveel tijd geef ik een webinar aan de studenten van de Hogeschool van Rotterdam. In dit webinar leg ik studenten uit wat beleggen inhoudt en waar je op moet letten op de beurs.

beleggersfair

Beleggersfair

In 2021 sprak YoungTrader op de Beleggersfair. In de presentatie lichtte ik toe wat de jonge belegger onderscheidt van de oude garde.

jong defensie presentatie

Jong Defensie

Een tijdje mocht ik namens YoungTrader een webinar beleggen aan JongDefensie. Samen met een spreker van ministerie van Financiën gaf ik een presentatie over de struggles die beginnende beleggers ervaren en hoe je deze kunt overwinnen.

Video’s