BlondjesBeleggenBeter

Janneke Willemse deed als journalist jarenlang verslag van het beursnieuws. Toch duurde het tot 2013 voordat ze zelf durfde te starten met beleggen. Op haar website www.blondjesbeleggenbeter.nl schrijft ze over haar eigen beleggingen. Daarnaast is ze als beurscommentator en presentatrice te zien op financiële nieuwszender RTL Z.

In haar boek ‘Blondjes Beleggen Beter’ leert financieel journaliste Janneke Willemse je in 7 stappen hoe je simpel en succesvol kan beleggen. Het boek is al meerdere malen geactualiseerd met de laatste inzichten. Volgens Janneke Willemse is het wetenschappelijk bewezen dat vrouwen beter beleggen dan mannen! Om deze reden begon ze met haar blog ‘Blondjes Beleggen Beter’ en volgde er al gauw een ‘Blondjes Beleggen Beter’ boek. Je raadt het al, dit boek draait een en al over beleggen voor blondjes. No worries, als brunette mag je het boek ook lezen. Het gaat er vooral om dat het boek simpel en luchtig is geschreven, zodat het voor iedereen te volgen is.

Janneke legt je uit hoe je je vermogen aan het werk zet op de beurs. Simpel, snel en op de manier die bij jou past. Zelfs als je weinig geld of achtergrondkennis hebt. Het ‘Blondjes Beleggen Beter’ boek is toegankelijk voor iedere jonge belegger die meer wil leren over de beurs.

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.