boek beleggen

Verdubbel je geld in vijf jaar

Leren beleggen kan iedereen. Volgens het boek ‘Verdubbel je geld in 5 jaar’, zou iedereen het ook moeten doen. Beleggen is een ambacht. Volgens auteur Sam Hollanders kan je de technieken aanleren en komt de rest neer op oefening, ervaring en emotionele controle.

Na vijf jaar onverstandig en nadien vijftien jaar verstandig beleggen verdubbelde de auteur ongeveer driemaal zijn inleg. In ‘Verdubbel je geld in vijf jaar’ deelt hij beproefde principes, bruikbare tips en een beetje psychologie. Na het lezen ervan zal je als jonge belegger het pad zien om zelf op lange termijn een fors vermogen op te bouwen.

Verdubbel je geld in vijf jaar leert je hoe je een persoonlijke en logische beleggingsstrategie kan vormen, betalingsdiscipline kunt aankweken, en hoe je de juiste aandelen kunt spotten. Het boek hoort ook thuis in de beste boeken over beleggen. Onervaren of ervaren, veel of weinig tijd, via dit boek ontdek je dat iedereen de kunst van beleggen kan beheersen!

Beleggen kent risico’s

Online beleggen biedt kansen, maar kent ook risico’s. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Niemand heeft een glazen bol, ook jij niet. De kans dat je je geld kan verliezen, is altijd aanwezig. Beleg dus enkel met centen die je kunt missen en lees je van tevoren goed voordat je start met zelf beleggen.