Boekentips

review psychologie van geld

Review De psychologie van geld

De Psychologie van geld is een fascinerend verhaal die bespreekt hoe onze denkwijzes over geld zijn gevormd door de maatschappij. Het boek leert je anders denken over geld, want bevorderend kan zijn voor je financiële situatie in de toekomst.

boek beleggen

Verdubbel je geld in vijf jaar

Een boek over beleggen die toegankelijk is voor iedereen. In dit boek leer je over de basis van beleggen, bruikbare tips en een beetje psychologie over aandelen.

Review | Blondjes Beleggen Beter

Een boek over beleggen speciaal voor vrouwen. In Blondjes Beleggen Beter vertelt financieel journaliste Janneke Willemse je hoe je de eerste stappen op de beurs zet.

Beleggen voor dummies

Ja, deze hoort wel thuis in het rijtje beste boeken over beleggen. Een nieuwe editie van Beleggen voor Dummies met alle informatie die je nodig hebt om van leek naar beginner te transformeren

Leren beleggen als Warren Buffett

Een boek die je leert beleggen als Warren Buffett. Een man die een van de rijksten ter wereld is geworden door verstandig te beleggen.

Nice girls don’t get rich

Zonder dat je je ervan bewust bent verhinderen patronen, die je als nice girl hebt geleerd, je ervan om de sterke onafhankelijke vrouw te worden die je in je hebt. Dit boek leert vrouwen hoe ze bossy met geld omgaan.

De Intelligente Belegger

In het rijtje beste boeken over beleggen kan ‘De intelligente belegger’ niet missen. Zelfs na 70 jaar nog steeds geprezen als de bijbel die iedere belegger gelezen moet hebben.

De Beleggingsillusie

De Beleggingsillusie is een must-read voor zowel de actieve als passieve belegger. Het hoort thuis in het rijtje beste boeken over beleggen.