Zoveel verdien je met € 50 per maand beleggen in ETF’s

Beleggen is een marathon, geen sprint. Geduld en consistentie zijn erg belangrijk. En het mooie is, je hoeft geen fortuin te hebben om te beginnen. Met slechts €50 per maand kun je al een aanzienlijk bedrag opbouwen. In dit artikel gaan we kijken naar twee voorbeelden van wat je kunt verdienen met beleggen en hoe je dit kunt automatiseren met Trade Republic.

Voorbeeld 1: 6% rendement per jaar

Laten we beginnen met een conservatief rendementspercentage van 6% per jaar. Dit is een realistisch gemiddelde rendement dat je kunt behalen door te investeren in een ETF zoals de S&P500. Stel dat je elke maand € 50 belegt met dit rendement, dan ziet je vermogen er als volgt uit:

  • Na 1 jaar: € 617
  • Na 5 jaar: € 3.517
  • Na 10 jaar: € 8.017
  • Na 20 jaar: € 21.609

Zoals je kunt zien, groeit je vermogen gestaag door de jaren heen. Zelfs met een relatief klein bedrag per maand, kun je na verloop van tijd een aardig kapitaal opbouwen.

Voorbeeld 2: 9% rendement per jaar

Nu gaan we kijken naar een iets hoger percentage van 9% per jaar. Dit is haalbaar als je investeert in een iets specifiekere ETF, zoals de “Automations ETF”. Met dezelfde maandelijkse inleg van € 50 ziet je vermogen er als volgt uit:

  • Na 1 jaar: € 634
  • Na 5 jaar: € 4.058
  • Na 10 jaar: € 10.068
  • Na 20 jaar: € 30.162

Het verschil in rendement lijkt misschien niet groot, maar op de lange termijn kan het een aanzienlijk verschil maken. Met een rendement van 9% behaal je na 20 jaar bijna het dubbele vermogen in vergelijking met 6% rendement.

Trade Republic periodiek beleggen

Automatiseer je beleggingen met Trade Republic

Nu je hebt gezien hoeveel je kunt verdienen met beleggen, wil je misschien weten hoe je dit kunt automatiseren. Trade Republic is een handelsplatform dat je de mogelijkheid biedt om periodiek te beleggen. Dit betekent dat je elke maand automatisch € 50 kunt beleggen zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken.

Het mooie van Trade Republic is dat je geen transactiekosten betaalt voor periodiek beleggen. Dit betekent dat je volledig kunt profiteren van het rendement op je beleggingen, zonder dat er kosten vanaf gaan. Dit maakt het nog aantrekkelijker om met een klein bedrag te beginnen en je vermogen gestaag te laten groeien.

 

Gratis ETF ter waarde van €25

Als je geïnteresseerd bent in beleggen en graag wilt profiteren van een extraatje, dan heb ik goed nieuws voor je! Als je je aanmeldt bij Trade Republic, ontvang je een gratis ETF ter waarde van €25. Dit is een geweldige kans om je beleggingsportefeuille een vliegende start te geven zonder dat het je iets kost.

 

Conclusie:

Beleggen hoeft niet alleen weggelegd te zijn voor de rijken. Zelfs met een bescheiden bedrag van € 50 per maand kun je mooie resultaten behalen. Door te investeren in ETF’s en te profiteren van het rendement, kun je je vermogen gestaag laten groeien. Met Trade Republic kun je je beleggingen automatiseren en profiteren van periodiek beleggen zonder transactiekosten. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met beleggen en zie je geld groeien!

Kern van het verhaal

Beleggen is niet alleen voor de rijken weggelegd. Zelfs met een bescheiden bedrag van € 50 per maand kun je al mooie resultaten behalen. Door te investeren in ETF’s en te profiteren van het rendement, kun je je vermogen gestaag laten groeien. Met Trade Republic kun je je beleggingen automatiseren en profiteren van periodiek beleggen zonder transactiekosten. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met beleggen en zie hoe je geld groeit! Het is nooit te laat om te starten met beleggen en je financiële toekomst veilig te stellen.

Trade Republic

Trade Republic is een online broker met een missie: het bouwen van een wereld waarin iedereen zijn rijkdom kan laten groeien via de beurs. De neo-bank Trade Republic komt uit Duitsland en staat daarom onder toezicht van de BaFin. Beleggen bij Trade Republic kenmerkt zich door lage kosten en de optie om simpel periodiek te investeren in zowel fractionele aandelen, ETF’s als obligaties.

Disclaimer

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. YoungTrader is geen financieel adviesbureau. De content zoals gedeeld op de website en op het Instagram-account van YoungTrader bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.